Με αυτό Land Rover από τα παλιά θέλουμε να πάρουμε τα βουνά

Κάνει τα off road όνειρα πραγματικότητα.

Φαντάσου ένα υποθετικό σενάριο: αράζεις σε απομονωμένη παραλία της Πελοποννήσου και έτσι επειδή στη βάρεσε θέλεις να ανέβεις στην κορφή του Ταΰγετου για να αναπνεύσεις πεντακάθαρου αέρα και να αγναντεύσεις όλο τον κόσμο από ψηλά.

Μπορείς; Λογικά όχι αφού λίγα αυτοκίνητα θα τα έβγαζαν πέρα μέχρι τέλους. Άλλωστε συνήθως οι μεγαλύτερες αυτοκινητιστικές περιπέτειες που έχουν ζήσει οι περισσότεροι, θυμίζουν αυτές που είχαν κάποιοι συντάκτες του Ratpack με τα αυτοκίνητα των πατεράδων τους, που τις λες και τετριμμένες.

Με αυτό το Land Rover Series 3 του 1973 που φιλοξενούμε σήμερα όμως όλα τα off road όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αφού πρόκειται μάλλον για το πλέον ευπώλητο μοντέλο που γνώρισε η εταιρεία με σχεδόν μισό εκατομμύριο πωλήσεις, πράγμα δηλαδή καθόλου τυχαίο αφού έχει τη φήμη του «τζιπ» που δεν κώλωσε ποτέ μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Μιλάμε για ένα πανέμορφο αγρίμι, ζόρικο και γοητευτικό μαζί. Από εκείνα τα αυτοκίνητα που μερικά χιλιόμετρα μαζί τους θα έκαναν και τον πιο άπιστο Θωμά να πειστεί για τη μαγεία της αυτοκίνησης.

Αρκεί βέβαια να του άρεσαν τα SUV. Γιατί αυτό εδώ το λες και το SUV των SUV!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved