Απλά κι όμορφα, υποκλινόμαστε στη νέα Cayenne Turbo

Το θρυλικό SUV επιστρέφει.

Σε κάποια πράγματα στη ζωή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αυτός είναι ένας κανόνας που προφανώς ισχύει για τα αυτοκίνητα. Όχι για όλα αλλά για εκείνα που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία τους.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η Cayenne της Porsche θυμάμαι τον εαυτό μου να ξiνίζει τα μούτρα του, καθώς ήταν ακράδαντο πιστεύω μου πως κάποιες μάρκες αυτοκινήτων πρέπει να κινούνται σε αυτά που κάνουν πολύ καλά· στα super cars εν προκειμένω.

Προφανώς και σε αυτή την περίπτωση ήμουν λάθος αφού εν τέλει το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταφέρει να γράψει την δικιά του χρυσή ιστορία στον χώρο των SUV. Γιατί κάνει πραγματικότητα το ρητό «και του αλωνιού και του σαλονιού» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σαν επιστέγασμα αυτής της λαμπρής πορείας έρχεται και η κυκλοφορία του νέου μοντέλου της Cayenne Turbo 2019. Που θα είναι άψογη όπως οι πρόγονοί της, απλά ακόμα καλύτερη σε κάθε επίπεδο. Με 550 αλόγα θα μπορεί να μεταφέρει τον τυχερό οδηγό, την οικογένεια, την πεθερά του καθώς και όλη την πραγμάτεια για το χωριό σε 3,9 δευτερόλεπτα στα πρώτα 0-100 χλμ ενώ θα φθάνει μέχρι τα 284 χλμ/την ώρα.

Κάτι είπαμε στην αρχή και νομίζουμε ότι καλό είναι να το τηρήσουμε κάπου εδώ, αφήνοντας με λίγες ωραίες φωτό για το τι μας περιμένει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved