Το γιοτ για να κάνει κρουαζιέρες ο Μπρους Γουέιν

Το λένε Gotham Project και είναι η πολυτελής ονείρωξη κάθε τίμιου nerd.

Ο Μπάτμαν είχε σκάφος για να κάνει τα δικά του, ο Μπρους Γουέιν από την άλλη, όπως έμαθα ρωτώντας γνώστες του ήρωα, δεν πολυεμφανίζεται με γιοτ. Υπάρχει μια σκηνή, λένε, στην τριλογία του Νόλαν, όπου ο Μπέιλ χαριεντίζενται με μερικές ωραίες υπάρξεις.

Επειδή τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ζήτημα για τον Γουέιν, εικάζω ότι μάλλον δεν είχε βρει το σκαρί που τον ικανοποιούσε απόλυτα. Πλέον έχω την εντύπωση ότι βρέθηκε.

Το όνομα του είναι ένας φόρος τιμής στην πόλη που γαλούχησε τον κροίσο σούπερ ήρωα, Gotham Project Superyacht. Και η πλώρη του, παραπέμπει στη μάσκα που φορούσε κάθε φορά που το bat-signal φώτιζε τους ουρανούς της Γκόθαμ.

Για αυτήν την ονείρωξη που μπορεί να κάνει πραγματικότητα ο κάθε βαθύπλουτος nerd εκεί έξω, έπρεπε να συνεργαστούν πολλοί και σπουδαίοι (έτσι γίνονται αυτά): ο σχεδιαστής Ivan Erdevicki, τα ναυπηγεία Icon Yachts, οι κατασκευαστές Oossanen Naval Architects και οι brokers από τη φίρμα Harry Bristow-Holmes.

slide blk 10

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς μιλάμε για ένα σκάφος 45 μέτρων, με δύο μηχανές στα 2.000 άλογα έκαστη και μέγιστη ταχύτητα κοντά στους 26 κόμβους. Εννοείται πως μπορείς να διασχίσεις τον ωκεανό χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, ενώ αν πέσει σε φουρτούνα το κύτος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει ειδική υπερκατασκευή για να δαμάζεις τα κύματα σαν τους θαλασσόλυκους που διάβαζες στα βιβλία.

Στο εσωτερικό, που μοιάζει με το εσωτερικό υπερπολυτελούς έπαυλης, θα βρεις κελάρι με κρασιά, γυμναστήριο και πέντε lux καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 9 άτομα.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Εικάζουμε ότι ακόμα και ο Μπρους Γουέιν αν επιθυμούσε να το αποκτήσει, θα έπρεπε να φορούσε τη μάσκα για να κάνει μερικά εξτραδάκια.

Προς το παρόν, και εκείνος και εσύ μπορείτε να το χαζεύετε από την γκάλερι του Ratpack.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved