Νεανικό, αγριεμένο και πολυμήχανο το νέο Suv της Volkswagen

Υπόσχεται καφέδες στην πόλη, εκδρομές και off road καταστάσεις.

Ορμώμενοι από αυτό που γράψαμε στον τίτλο, να σου συστήσουμε το νέο SUV (τζιπάκι δηλαδή) της Volkswagen. Λέγεται T-Roc, είναι το τέταρτο μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας που υπάγεται στην εν λόγω κατηγορίας, είναι το πιο μικρό της παρέας, ανήκει σε αυτά που λέμε crossover και –με βάση τις δηλώσεις της εταιρείας- θα είναι και του αλωνιού και του σαλονιού.

Θα έχει δηλαδή τη δυνατότητα να εκτελεί τρεις διαφορετικούς σκοπούς. Θα είναι ένα άνετο αυτοκίνητο πόλης για να κάνεις τις δουλειές, τα ψώνια σου και να πιεις τον καφέ σου –με την προϋπόθεση πάντα πως βρίσκεις πάρκινγκ. Θα μπορείς να ταξιδέψεις κύριος με τους κολλητούς, το κορίτσι ή την οικογένεια. Και, τέλος, θα είναι ικανό για off road καταστάσεις. Δεν κωλώνει δηλαδή!

Φυσικά, αυτά θα πρέπει να μας τα αποδείξει και στους δρόμους -της Ευρώπης και της Κίνας μιας και στην Αμερική δε θα κυκλοφορήσει- όμως η αλήθεια είναι πως έχουμε εμπιστοσύνη στον γερμανικό γίγαντα. Για όποιον ψήθηκε παραπάνω για αυτό το μικρό και πολυμήχανο SUV, έχουμε εδώ και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες.

Οι υπόλοιποι μπορείτε να χαζέψετε παρακάτω αυτό το κυριλέ αλητάκι της VW.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved