Η Maserati έκανε μερικές αλλαγούλες στην ερωτεύσιμη Ghibli

Και μας την σερβίρει ξανά.

Ο βασικός λόγος για αυτό το μικρό άρθρο είναι για να σου παρουσιάσουμε την Ghibli. Αυτή την ερωτική Ιταλίδα που έχει γράψει χρυσές σελίδες για την Maserati εδώ και δεκαετίας. Σε μια γοητευτική ιστορία που ξεκινάει από τη δεκαετία του 1960.

800px Maserati Ghibli WOI 08

Φυσικά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα μίνι ντοκιμαντέρ σε ρετρό εποχές, αλλά στα τελευταία νέα για την τελευταία Ghibli που κυκλοφορεί. Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζεται για την έκθεση αυτοκινήτου στο Chengdu της Κίνας, έκανε μερικές αλλαγούλες στο μοντέλο και μας το σερβίρει ξανά.

Μη φανταστείς τίποτα extreme καταστάσεις, για μικροπράγματα μιλάμε. Για «έξυπνα» μεγάλα φώτα που χαμηλώνουν για να μην τυφλώνουν τους απέναντι, καλύτερη λειτουργία του cruise control και μερικές πινελιές στην εξάτμιση μεταξύ άλλων. Μάλιστα η εν λόγω έκδοση αναμένεται να είναι διαθέσιμη για πώληση κάπου μέσα στην Άνοιξη του 2018.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που ακόμη προκαλεί εντύπωση είναι η στυλάτη εμφάνισή της και ο τρίλιτρος κινητήρας. Σίγουρα δεν είναι η πιο όμορφη Maserati που έχει κυκλοφορήσει, αλλά είναι Maserati παρόλα αυτά. Και καμιά φορά αυτό αρκεί και περισσεύει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved