Με αυτό το FIAT θα φτάσεις έως την άκρη του κόσμου

Οι Ιταλοί μετετρεψαν ένα επαγγελματικό στο απόλυτο camper van.

Αν και οι Ιταλοί μάς έχουν συνηθίσει σε κλάση και στυλ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν της προσοχής ορισμένες πιο πρακτικές τετράτροχες προτάσεις τους.

Διότι, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά εκεί έξω στη χώρα μας, υπάρχει ένα ολοένα και μεγαλύτερο ρεύμα που ψάχνει για πιο οικονομικές διακοπές. Και όταν λέμε οικονομικές δεν μιλάμε για διακοπές της φτήνιας –καμία σχέση. Αντίθετα, μιλάμε για διακοπές πλήρους αυτονομίας που θα σε σώσουν από το κόστος διαμονής σε ένα κατάλυμα.

Το Camper Van βγαλμένο από τη σειρά των επαγγελματικών της FIAT Ducato προσφέρει όσα ζητάς από ένα αυτοκινούμενο, ενώ επιδέχεται τόσες πολλές custom μετατροπές που μπορούν να το κάνουν αγνώριστο σε σχέση με την αρχική έκδοση. Κυκλοφορεί σε διαφορετικές διαστάσεις (τόσο στο μήκος, όσο και στο ύψος, αλλά και στη διάμετρο των τροχών) και μπορείς να χωρέσεις τα πάντα και να μείνει και αρκετός χώρος για να κοιμάσαι άνετα στις κουκέτες και να ζεις κανονικότητα χωρίς να σου λείπει τίποτα.

fiat ducato camper 3

Η δε οδηγική του συμπεριφορά είναι τέτοια που θα νομίζεις ότι οδηγείς ένα επιβατικό και όχι ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Πρακτικό και ευέλικτο, ο τέλειος σύντροφός σου για να φτάσεις μέχρι την άκρη του κόσμου ή, έστω, μέχρι το πιο κοντινό σημείο όπου μπορείς να στήσεις τη σκηνούλα σου –εκτός αν σε λένε Χρήστο Μπαρούνη που όλα αυτά δεν τα μπορείς καθόλου.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved