Οι δρόμοι στο Παρίσι πλημύρισαν με εκατοντάδες κλασικά αμάξια

Φωτορομάντζο ιδανικό για petrolheads.

Ας φανταστούμε ένα ιδανικό σενάριο διακοπών για τους απανταχού petrolheads κι ιδιαίτερα τους λάτρεις των vintage αυτοκινήτων: είσαι στο Παρίσι, αράζεις και πίνεις τον καφέ σου τρώγοντας ένα λαχταριστό κρουασάν, και ξαφνικά στους άδειους καλοκαιρινούς δρόμους της πόλης, εμφανίζεται μια αρμάδα από κλασικά αυτοκίνητα.

Δε μιλάμε για ένα δύο παλιά Renault, μιλάμε για εκατοντάδες μικρά αριστουργήματα που βολτάρουν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας δημιουργώντας έναν μικρό ευχάριστο χαμό μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η εκδήλωση ονομάζεται Traversée de Paris και λαμβάνει χώρα και τον Χειμώνα. Εμείς όμως έχουμε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για το Petrolicious πριν λίγο καιρό -στο ιδανικό, δηλαδή, κλίμα για να χαζέψεις αυτά που αγαπάς, με τον ήλιο να φωτίζει κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρειά τους που μοσχοβολάει αυτοκινητιστική ιστορία.

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη μαγεία που δημιουργήθηκε στις παρισινές λεωφόρους έτσι; Δηλαδή αγαπητές λάτρη των κλασικών αυτοκινήτων, υπάρχουν πολλές καλύτερες εικόνες από τετράτροχους θρύλους να βολτάρουν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ; Δεν νομίζουμε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved