associated press Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ένα γκαράζ γεμάτο supercars αλλά δεν μπορεί να τα οδηγήσει

Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις σε αυτή τη ζωή και ο Γάλλος superstar το γνωρίζει πολύ καλά.

Πρόκειται για τη μεταγραφή της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του από το Παρίσι και η νέα μόνιμη κατοικία θα βρίσκεται στη Μαδρίτη. Ο Γάλλος superstar μετά από 7 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και πρωταρχικός στόχος του είναι να γευτεί το νέκταρ της κατάκτησης ενός Champions League. Αν υπάρχει ένας σύλλογος που μπορεί να εκτοξεύσει τις πιθανότητές του προς αυτό, τότε αυτός είναι ξεκάθαρα η Ρεάλ Μαδρίτης των 15 ευρωπαϊκών τροπαίων.

 

 

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 25χρονος superstar της στρογγυλής θεάς θα του αποφέρει 15.000.000 ευρώ ετησίως και μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του, θα έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του. Μπορεί να επενδύσει ή και να σπαταλήσει όπου θέλει τα χρήματά του, όπως για παράδειγμα με την αγορά supercars. Στο γκαράζ του θα βρεις έναν παράδεισο των 4 τροχών με οχήματα όπως μία Ferrari 488 Pista, ένα Audi A6, ένα Range Rover, μία Mercedes-Benz GLE Coupe και ένα πολυτελές βαν V-Class. 

 

 

Ωστόσο ο Κιλιάν δεν μπορεί να τα οδηγήσει. Ο λόγος; Διότι δεν έχει στην κατοχή δίπλωμα οδήγησης.  «Είναι μία αρνητική συνέπεια του να είσαι πετυχημένος σε πολύ μικρή ηλικία. Μου λείπουν τα απλά πράγματα, όπως το να οδηγώ μόνος μου. Για πολλούς ανθρώπους το δίπλωμα οδήγησης είναι μία υποχρέωση στη ζωή τους, όχι όμως για μένα», έχει δηλώσει στο παρελθόν. 

 

 

Αν αναρωτιέσαι για το πώς μετακινείται στην καθημερινότητά του, όχι δεν παίρνει τα ΜΜΜ. Απλώς έχει σοφέρ ώστε να τον μεταφέρει οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειάζεται. Καθόλου άσχημα αλλά Κιλιάν έχεις φτάσει 25, πήγαινε αγόρι μου να βγάλεις ένα δίπλωμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved