Ο γάμος Ducati και Supreme γέννησε την Streetfighter V4

Μία συνεργασία που είχαμε πραγματικά ανάγκη.

Η Ducati, εκτός από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, έχει συνδέσει το όνομά της με τη μόδα και το lifestyle. Έχει συνεργαστεί ήδη με brands όπως η Diesel και η Puma και τώρα βάζει στο portfolio της ακόμη μία συνεργασία. Αυτή τη φορά σειρά έχει η νεοϋρκέζικη Supreme και το αποτέλεσμα αυτού του γάμου έφερε στη ζωή τη συλλεκτική Streetfighter V4.

 

 

Τον σχεδιασμό της Ducati Streetfighter V4 Supreme επιμελήθηκε ο Άλντο Ντρούντι που επέλεξε να «πλέξει» το κόκκινο με το λευκό για να δώσει ένα επιθετικό αποτέλεσμα. Στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ θα βρεθεί κανείς το λογότυπο της Supreme, το ίδιο και στην ουρά, ενώ οι ζάντες βάφτηκαν σε λευκό χρώμα. Εκτός από τη μοτοσικλέτα, ο Άλντο Ντρούντι αποφάσισε να επιμεληθεί τον σχεδιασμό και σε ένα ειδικό κράνος στα χρώματα της Supreme που θα συνοδεύει τη μοτοσικλέτα.

 

 

Ωστόσο εκτός από το κράνος και τη μοτοσυκλέτα, η Supreme σχεδίασε και την αγωνιστική φόρμα της Dainese. Φυσικά το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν ενώ η στη συλλογή έχουν προστεθεί ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα hoodie, δύο διαφορετικά T-Shirts και ένα καπέλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved