Τι γίνεται όταν μια Bentley αντιγράφει ένα σκάφος πολυτελείας;

Παπάδες γίνονται και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε μεταφέρει τη συγκλονιστική είδηση από τον κόσμο των γιάπηδων, σύμφωνα με την οποία προμόταραν την 2 σε 1 πώληση μια Lamborghini και ενός ταχύπλοου Super Veloce. 

Δεν προλάβαμε να το χωνέχουμε και να που επανέρχεται μπροστά μας ένα ακόμη ιδιαίτερο πάντρεμα: Η Bentley Motors, λέει, από κοινού με την Princess Yachts, η οποία κατασκευάζει γιοτ πολυτελείας, έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και σχεδίασαν την Bentley Continental GT Convertible Galene Edition. 

Με αυτόν τον τρόπο οι δύο βρετανικοί κολοσσοί, οι οποίοι στηρίζουν μεγάλο μέρος των brand name τους στο στοιχείο της κομψότητας και της πολυτέλειας, κατάφεραν να μεταφέρουν στο μοντέλο, στοιχεία και χαρακτηριστικά που συναντάς σε ένα σκάφος: το χρώμα glacier white που το συναντάς κατεξοχήν σε μικρά η μεγαλύτερα γιοτ, την μπλε ναυτική πινελιά στο πλάι μέρος του αυτοκινήτου, το επενδυμένο ξύλο στο πορτ μπαγκάζ που προσομοιάζει σε deck, όπως επίσης και τις... προπελοειδής ζάντες. 

Σκέτη ομορφιά, πανάκριβη ομορφιά που θα κυκλοφορήσει σε 30 μόλις κομμάτια. Άσ' τους να σκοτώνονται ποιος θα την πρωτοπάρει, το δικό μας το μάτι χορταίνει και μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα όπως αυτό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved