Μοτοσικλέτα φοράει κινητήρα Lamborghini και μεταμορφώνεται σε “κτήνος”

Αγαπάμε λίγο περισσότερο τις custom κατασκευές και τις ευφάνταστες δημιουργίες.

Τι μπορεί να συμβεί αν φορέσεις σε μία μοτοσικλέτα έναν κινητήρα από μία Lamborghini Espada; Σίγουρα θα δημιουργήσεις ένα “κτήνος” που ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στην άσφαλτο. Αυτό ακριβώς έκανε ο Chuck Beck, ο οποίος φόρεσε έναν κινητήρα V12 από μία Espada και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό που βλέπουμε. Και τον ζηλεύουμε ταυτόχρονα.

Το 2014, ο Αμερικανός… καλλιτέχνης αποφάσισε να δημιουργήσει μία μοτοσικλέτα γύρω από την αγαπημένη του Lamborghini Espada. Σχεδόν οτιδήποτε αποτελεί την μοτοσυκλέτα αυτή, το πλαίσιο, το υποπλαίσιο, το «αμάξωμα», η σέλα είναι κατασκευασμένα από τον Beck, ο οποίος δανείστηκε κάποια τμήματα από άλλες μοτοσυκλέτες, όπως τους τροχούς και τα φρένα από μία Kawasaki ZX-9R του 2000.

Η ρετρό αισθητική εξυψώνεται με τη νέα Triumph Scrambler

 

Είναι φυσικό ότι η δουλειά του Beck θυμίζει και αυτή του Βρετανού Allen Millyard, ο οποίος έχει μείνει με τον δικό του τρόπο στην ιστορία: Μεταξύ άλλων, έχει κατασκευάσει μία μοτοσυκλέτα με V10 κινητήρα από Dodge Viper, μία V12 με κινητήρες-δότες από Kawasaki Z1300, αλλά και την Flying Millyard, με δικύλινδρο κινητήρα φτιαγμένο από αεροπορικό αστεροειδές μοτέρ. 

Επίσης σε μία άλλη απόφαση που θυμίζει κάτι από Formula 1, η μοτοσυκλέτα φέρει δύο ψυγεία τοποθετημένα πίσω και στα πλάγια – τα μεγάλα ανοίγματα στο κοστούμι προδίδουν τη θέση τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved