Αποκαλύφθηκε η ακριβότερη Bentley όλων των εποχών

H νέα Batur Convertible αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ από τα 2.200.000 που κοστίζει.

Από το εργοστάσιο της Bentley θα βγουν μόλις 16 αντίτυπα της νέας Batur Convertible και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν ανάρπαστα. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης 4 τροχών με το καθένα από αυτά να είναι πλήρως εξατομικευμένο σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, τα χρώματα και τα υλικά που την απαρτίζουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, η νέα Batur θα κοστίζει 2.200.000 και θα παίρνει κίνηση από τον twin-turbo 6.0 W12 κινητήρα της Bentley, ο οποίος αποδίδει 1.000 Nm ροπής και μέγιστη ισχύ 750 ίππων. 

 

 

Συνδυάζεται μάλιστα με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και ένα σπορ σύστημα εξαγωγής για τον W12 κατασκευασμένο από τιτάνιο. Οι δυνατότητες της Batur Convertible θα είναι απεριόριστες, με τους ιθύνοντες της βρετανικής εταιρείας να αναφέρουν ότι ο μοναδικός περιορισμός «είναι η φαντασία των ιδιοκτητών».

 

 

Οι τελευταίοι θα μπορούν να επιλέξουν το χρώμα και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε επιφάνεια, ενώ οι επιλογές εξωτερικής βαφής που προσφέρονται είναι «άπειροι», μαζί με διαφορετικούς τύπους φινιρισμάτων για το εσωτερικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved