Η χώρα που σύντομα θα έχει ιπτάμενα ταξί

Το μέλλον είναι τώρα, ή έστω σε μόλις δύο χρόνια από τώρα.

Σε όλες τις χώρες το ξέρουμε ως ταξί ή «τάξι» όπως το προφέρουν οι ξένοι, σε αυτή τη χώρα όμως το ξέρουμε όλοι ως cab. Όσο να είναι διαφέρουν τα δικά τους ταξί από όλα τα άλλα του κόσμου, εντός διετίας μάλλον δεν θα έχουν ούτε ρόδες. Σαν να βλέπεις το Επιστροφή στο Μέλλον 2 ένα πράγμα.

 

Μια και μιλάμε για ταξί, oι οδηγοί τους είναι οι απόλυτοι ψυχαναλυτές των Ελλήνων

Ακόμα να καταλάβετε για ποια χώρα μιλάμε;  

Στην Μεγάλη Βρετανία, λοιπόν, το Υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να αλλάξει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε το στιλ των μεταφορών στη χώρα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει σχέδιο για αεροδιαδρόμους και ιπτάμενα ταξί, το οποίο μάλιστα υπάρχει πρόθεση να τεθεί σε ισχύ το 2026 δοκιμαστικά, προκειμένου να είναι έτοιμο το 2028.

 

 

Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι αυτά τα πλάνα έρχονται από μια κυβέρνηση η οποία είναι δεδομένο ότι δεν θα κρατήσει πέρα από το 2026, καθώς προηγούνται εκλογές.

Πάντως από τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο, όλο και περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να πάρουν μερίδιο της αγοράς. Ενδιαφέρον πάντως ακούγεται το πρότζεκτ. Πόσα χρόνια μπροστά ήταν ο Κρίστοφερ Λι στο «The Man with the Golden Gun»;

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved