Assosiated Press Σινιάλο για «αντίο» στον Φερστάπεν;

Ο Κρίστιαν Χόρνερ ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Ολλανδό και πλέον όλα αλλάζουν στην Red Bull.

Καζάνι που βράζει είναι τις τελευταίες μέρες η Red Bull Racing καθώς παρά τα καλά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν στην Formula 1, οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Και δεν λέμε για τον Τσέκο Πέρεζ και τον Μαξ Φερστάπεν, αλλά για το μεγάλο αφεντικό, Κρίστιαν Χόρνερ και τον Ολλανδό πρωταθλητή.

Τελικά ίσως και να είχε δίκιο ο πατέρας Φερστάπεν για τον Χόρνερ.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο αντρών βρίσκονται στα άκρα και αυτό φαίνεται από το δημόσιο «άδειασμα» του Χόρνερ στον Μαξ, κατά το οποίο ξεκαθάρισε ότι κανένας δεν είναι πιο σημαντικός από την ομάδα.

 

 

«Είναι όπως στη ζωή: δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να μείνει κάπου λόγω ενός χαρτιού που έχει υπογράψει. Εάν κάποιος δεν θέλει να μείνει σε αυτήν την ομάδα, τότε εμείς δεν θα τον αναγκάσουμε» δήλωσε το μεγάλο αφεντικό της Red Bull ο οποίος βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, μετά τις κατηγορίες που αντιμετώπισε από την ίδια του την ομάδα.

Και αυτή η χρονιά θα είναι μάλλον βαρετή στην Formula 1.

Ήταν άραγε σινιάλο για αποχώρηση;

Ένας σωστός ηγέτης πάντα βάζει την ομάδα πάνω από όλους, ακόμα και όταν αυτός είναι ο κορυφαίος όλων, στην προκειμένη περίπτωση ο Φερστάπεν.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Εάν ένας οδηγός θέλει να πάει κάπου αλλού τότε θα πάει. Ωστόσο δεν βλέπω γιατί κάποιος θα ήθελε να αφήσει αυτήν την ομάδα. Ο Μαξ έχει την υποστήριξή μας και εκείνος κάνει καταπληκτική δουλειά στο μονοθέσιο. Εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί του» κατέληξε ο Χόρνερ, ο οποίος δεν ξέχασε να παραθέσει ότι οι 56 νίκες και 100 πόντιουμ του Ολλανδού έχουν έρθει οδηγώντας μονοθέσιο της Red Bull.

 

 

Θα απαντήσει άραγε ο Φερστάπεν ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να μάθουμε; Το ότι κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν νο.1 φαβορί για το μονοθέσιο της Mercedes ίσως και να έχουν βάση τελικά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved