TikTok Στο συνεργείο της Sydney Sweeney

Αν ποτέ θελήσεις να φτιάξεις το αυτοκίνητό σου, τότε πρέπει να απευθυνθείς στην 26χρονη star.

Είναι η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη; Αντικειμενικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Υποκειμενικά, ναι. Η Spider-Woman του Madame Web είναι η γυναίκα που δύσκολα παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω της. Έγινε ευρέως γνωστή μέσω των ρόλων της στο Euphoria και το The White Lotus, πριν πρωταγωνιστήσει στο Anyone But You. 

Ο λόγος φυσικά για την Sydney Sweeney, την οποία πρόσφατα αποθεώσαμε για την εμφάνισή της στα βραβεία “People’s Choice”. Αλλά σε αυτές τις γραμμές δε θα την αποθεώσουμε μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση και το υποκριτικό της ταλέντο. Θα υποκλιθούμε στο ταλέντο της αναφορικά με τα αυτοκίνητα. Η 26χρονη έχει πάθος με τα αμάξια. Και ειδικά τα vintage αυτοκίνητα. Όχι να τα αγοράζει, να τα ποστάρει social media και να τα παρκάρει στο πάρκινγκ της. 

 

 

Θέλει να τα φτιάχνει. Είναι “καγκουράκος”. Της αρέσει ο ήχος της μηχανής. “Έχω πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα που τα θεωρώ dream cars. Αυτό που αλλάζει είναι το μέρος που θα βρίσκομαι. Αν ζήσω κάποτε στην Χαβάη, θα ήθελα να οδηγώ ένα μικρό Fiat. Αν ζήσω πάλι στο Σποκέιν της Ουάσιγκτον όπου μεγάλωσα θα ήθελα ένα παλιό Land Cruiser δεκαετίας του ‘70, όπως ακριβώς είχαν οι γονείς μου”.

@syds_garage Episode 1 | how to check your oil! #BuiltFordProud #ad ♬ original sound - SYD

Μεγαλωμένη από γονείς μηχανικούς αυτοκινήτων, η Sydney Sweeney έχει κληρονομήσει το “μικρόβιο”. Της αρέσει να κατασκευάζει αυτοκίνητα, να αλλάζει κιβώτια ταχυτήτων, εγκέφαλο, να φτιάχνει ένα αμάξι από την αρχή. Όπως έκανε με ένα Bronco του 1969 και μάλιστα μοιράστηκε κάθε αλλαγή με το κοινό της. Η ίδια έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο TikTok, το “syds_garage” μέσω του οποίου ενημερώνει τους 1.700.000 followers για κάθε αλλαγή που κάνει στα αγαπημένα της vintage αυτοκίνητα. 

@syds_garage yesterday I wire brushed the rust off the frame then painted over with a rustoleum paint to neutralize #bronco ♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Θα την εμπιστευόσουν ώστε να σου φτιάξει το αυτοκίνητο; Ρητορικό το ερώτημα. Η απάντηση βρίσκεται στα χεράκια της Sydney.

@syds_garage finally had some time to get back to the shop! working on installing the fuel pump and powered steering #cartiktok ♬ Dissolve - Absofacto & NITESHIFT


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved