Κανείς δε σχεδίασε καλύτερα μία Mustang GT από την Sydney Sweeney

Με αφορμή τα 60 χρόνια της Ford, η ταλαντούχα ηθοποιός προσφέρει στον κόσμο ένα αριστούργημα 4 τροχών.

Είναι, ενδεχομένως, η πιο σέξι γυναίκα της παγκόσμιας showbiz. Είναι το κορίτσι που κάθε άνδρας θέλει να φλερτάρει αλλά αν τη δει από κοντά, το πιθανότερο είναι να του “κοπούν τα πόδια”. Η Sydney Sweeney ήρθε για να μείνει. Και καλά θα κάνει. 

Η ηθοποιός που έχει γνωστή από τις επιτυχίες «The White Lotus» και «Euphoria» έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στα αυτοκίνητα. Δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά καθώς προέρχεται από οικογένεια μηχανικών. Στη μικρή πόλη κοντά στο Σποκέιν που μεγάλωσε, έμαθε από μικρή ηλικία να οδηγεί το αγροτικό φορτηγό F-100 του παππού της, το οποίο έχει μέχρι σήμερα στη συλλογή της. 

Γενικότερα η 26χρονη επενδύει στα αυτοκίνητα. Δεν της αρέσει να αγοράζει έτοιμα και ακριβά αυτοκίνητα αλλά να τα φτιάχνει με τα χεράκια της. Όπως έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου αγόρασε ένα πρωτότυπο τζιπ Bronco του 1969. Το τζιπ χρειαζόταν επισκευή και η ίδια σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Πήρε τις συμβουλές από τους γονείς της και έπειτα ξεκίνησε να ανεβάζει τα βίντεο στο TikTok. 

Γρήγορα έγινε viral και δημιούργησε ένα νέο account όπου ανεβάζει video με περιεχόμενο από αυτοκίνητα που φτιάχνει στο γκαράζ της. Μετά από όλο αυτό το hype, μόνο τυχαία δεν την επέλεξε η Ford ώστε να σχεδιάσει μια μοναδική στο είδος της Mustang GT για την 60η επέτειο της εταιρείας. «Ολόκληρη η συνεργασία μου με τη Ford ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου, για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός και όπως θα κρίνεις και ο ίδιος, το αποτέλεσμα δικαίωσε τους πάντες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved