associated press Όλος ο πλανήτης θέλει να δει τον Χάμιλτον να πιλοτάρει Ferrari

Το deal του αιώνα αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά. Η βόμβα είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί.

Ξέρεις τι εξιτάρει το κοινό περισσότερο από έναν ωραίο αγώνα; Οι μεταγραφές. Προκαλούν μεγαλύτερη ευφορία στον κόσμο ακόμη και από μία νίκη της ομάδας τους. Τα θετικά συναισθήματα πλημμυρίζουν το μυαλό, την ψυχή και την σκέψη των φίλων της ομάδας. Όταν μάλιστα δεν πρόκειται για μία απλή μεταγραφή, αλλά για τη μεταγραφή του αιώνα, τότε τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται.

Διότι αυτό είναι η φημολογούμενη μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari. Μία μεταγραφή που περικλείει όλα τα κλισέ: “Βόμβα”, “σοκ”, “τέλος εποχής”. Ο Βρετανός GOAT της Formula 1 με τα 7 πρωταθλήματα ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη θρυλική ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Οι φήμες των τελευταίων ωρών που τον ήθελαν να υπογράφει στη Scuderia Ferrari για το 2025 φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται και οι ανακοινώσεις αναμένονται από στιγμή σε στιγμή.

 

 

Αυτό το φλερτ υπάρχει εδώ και χρόνια. Και τώρα αναμένεται το φλερτ να μετατραπεί σε γάμο. Ο Βρετανός πιλότος θα αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Mercedes για το τιμόνι της Ferrari. Οκ, τον καταλαβαίνουμε. Οι μεγάλοι άνδρες ζουν για την επόμενη πρόκληση. Η πρόκληση είναι το καύσιμό τους ώστε να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, που δεν είναι άλλος από το να σπάσουν τα όριά τους, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, να γράψουν ιστορία. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και από το 2025 ο Λιούις Χάμιλτον θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari. Μάλιστα το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει θα έχει διάρκεια για πάνω από ένα χρόνο. Στην ιταλική ομάδα θα πάρει τη θέση του Κάρλος Σάινθ, με τον Ισπανό να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πιθανώς στην Audi.

 

 

Ακόμη κι αν είσαι φανατικός οπαδός της Mercedes, θέλεις να δεις τον Χάμιλτον να πιλοτάρει Ferrari. Το δίδυμο με Λεκλέρ θα είναι εξωπραγματικό. Κάτι μοναδικό για τα χρονικά της Formula 1. Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved