Το 3 ΕV της Tesla έρχεται ξεκάθαρα από το μέλλον

Όμως θα θέλεις να το οδηγήσεις χθες.

Θέλετε περισσότερο μέλλον στα αυτοκίνητά σας; Το ενημερωμένο Model 3 της Tesla έφτασε στις ΗΠΑ και απ’ ότι φαίνεται έχει στόχο να εξαπλωθεί στην παγκόσμια αγορά. Και πολύ καλή περίπτωση το βρίσκουμε.

Τώρα διαθέσιμο στον διαδικτυακό διαμορφωτή της Tesla, το ανανεωμένο Model 3 διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Το μοντέλο Rear-Wheel Drive διαθέτει αυτονομία 272 μίλια που υπολογίζεται, 0-60 σε 5,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 125 MPH. Στην κορυφή της σειράς Μοντέλο 3 βρίσκεται το  Dual-Motor All-Wheel Drive, με αυτονομία 341 μιλίων, ταχύτητα 0-60 στα 4,2 δευτερολέπτων και ίδια τερματική ταχύτητα 125 MPH. Μαζί με τις βελτιώσεις του συστήματος μετάδοσης κίνησης έρχεται ένα πιο σμιλεμένο, εκλεπτυσμένο πρόσωπο, σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί την αεροδυναμική και την αυτονομία.

 Η ανάρτηση και το πιο άκαμπτο αμάξωμα συνδυάζονται για να βελτιώσουν την ποιότητα κύλισης, με έμφαση σε ένα πιο αθόρυβο εσωτερικό που αντανακλάται στο ακουστικό γυαλί που χρησιμοποιείται στα πίσω και πίσω παράθυρα. Μια νέα σχεδίαση ταμπλό διαθέτει ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαζί με επανασχεδιασμένα πίσω καθίσματα και πίσω οθόνη αφής για χειριστήρια κλιματισμού και επιλογές ψυχαγωγίας.

Η εκτιμώμενη παράδοση είναι μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2024 και ευελπιστούμε σύντομα και στην Ευρώπη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved