Η Ducati Diavel for Bentley είναι έργο τέχνης σε δύο τροχούς

Λίγο πριν φύγει το 2023, μας χάρισαν τη συνεργασία της χρονιάς.

Αυτά καλό είναι να γίνονται. Μετά την επική συνεργασία με την Lamborghini, η Ducati συνεχίζει τις συνεργασίες με premium κατασκευαστές αυτοκινήτου και αυτή τη φορά σειρά έχει η Bentley. Αυτός ο γάμος φέρνει στον κόσμο μια μοναδική Diavel V4, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης σύγχρονης τέχνης Art Basel στο Μαϊάμι, το Centro Stile Ducati.

Ducati Diavel V4 for Bentley DWP24 Overview hero 1600x1000 01

Το πράσινο χρώμα Scarab Green, εκλεπτυσμένο και εκλεπτυσμένο, πλούσιο σε μεταλλικές αποχρώσεις, προέρχεται από την Bentley Mulliner και χρησιμοποιείται σε όλη τη μοτοσικλέτα. Πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Batur ενσωματώνονται σε διαφορετικά μέρη της μοτοσικλέτας. Οι σφυρήλατες ζάντες, που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν για αυτή τη μοτοσικλέτα, θυμίζουν τα σχήματα του αυτοκινήτου αφήνοντας ορατές κάποιες επεξεργασμένες επιφάνειες.

Πολλά από τα εξαρτήματα του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα όπως τα φτερά, το κάλυμμα προβολέων, τα καλύμματα κινητήρα, εξάτμισης και ψυγείου, τα καλύμματα ψυγείου, τα πλαϊνά πάνελ και η ουρά. Η σέλα είναι από αλκαντάρα και συνοδεύεται από κόκκινο δέρμα και το λογότυπο την Bentley.

Η Ducati Diavel for Bentley θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες και επιπλέον 50 μοτοσικλέτες θα κατασκευαστούν αποκλειστικά για τους πελάτες της Bentley Mulliner.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved