Assosiated Press Τα Tesla σου δίνουν έναν ακόμα λόγο για να γίνεις κάτοχός τους

Σε τράκαραν χωρίς να αφήσουν σημείωμα; Με ένα αμάξι του Elon Musk δεν ανησυχείς για κάτι τέτοιο.

Τα αυτοκίνητα Tesla έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης, αρχικά λόγω του «αφεντικού» τους, Elon Musk, και ύστερα για τις νέες προοπτικές που δημιουργούν στην οδήγηση. Και μόνο που βλέπεις μπροστά σου μια οθόνη και όχι το ράδιο αισθάνεσαι κάπως διαφορετικά, στις μπροστά θέσεις ενός Tesla.

 

 

Μπορεί να είναι πιο ακριβό σε τιμή από τα πιο συνηθισμένα αυτοκίνητα, το θέμα είναι όμως ότι δίνει μια ασφάλεια που σε νορμάλ συνθήκες δεν θα την είχες. Όπως, για παράδειγμα, όταν σε τρακάρει κάποιος όσο το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο και δεν αφήνει καν σημείωμα ότι σε χτύπησε. Η κλασική ελληνική «γυφτιά».

Αν έχεις Tesla, όμως, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

 

AP23347377553944

 

Βλέπεις, ο Mr. Tesla (a.k.a. Elon Musk) έχει εξοπλίσει κάθε όχημά του με 8 μικροσκοπικές κάμερες, οι οποίες καταγράφουν ό,τι και αν γίνεται περιμετρικά του αυτοκινήτου, απόντος του οδηγού. Με λίγα λόγια, αν πέσεις πάνω σε Tesla, ακόμα και παρκαρισμένο να είναι, καλύτερα άφησε σημείωμα γιατί καταγράφεσαι.

Νεαρή ξενέρωσε που της πήραν Tesla και όχι Mercedes

Έτσι την έπαθε ο τύπος με το Daihatsu Terios που νόμιζε ότι το βαθούλωμα που προκάλεσε στο καπό του Tesla θα περάσει έτσι στα αψήφιστα. Όπως όμως θα δεις στο παρακάτω βίντεο του TikTok, ο οδηγός δεν είχε παρά να ελέγξει το μενού από τις 8 κάμερες και να δει την πινακίδα του αμαξιού.

@skatharozoumis_

Μου τράκαρε το αμαξι και έφυγε ??

♬ original sound - Edward scissorhands

Έτσι, λοιπόν, όμορφα και απλά ο οδηγός του Terios θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες, με ένα τηλεφώνημα από την ασφαλιστική του εταιρεία. Ηθικό δίδαγμα: Μην τρακάρεις ποτέ Tesla. Δεν την γλιτώνεις με τίποτα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved