Στο δικό μου γράμμα στον Άγιο Βασίλη θα ζητήσω την McLaren GTS

Έρχεται να αντικαταστήσει την GT και με 635 άλογα είναι πιο ισχυρή και πρακτική.

Είναι η περίοδος που ο Άγιος Βασίλης είναι φορτωμένος με δουλειά. Εκατομμύρια γράμματα καταφθάνουν στο χωριό του, οπότε ένα ακόμα δε θα είναι κόπος. Στο δικό μου γράμμα, λοιπόν, θα ζητήσω τη νέα McLaren GTS. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έρχεται να αντικαταστήσει την GT και το οποίο συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις και την φιλικότητα προς τον οδηγό.

 

 

Παρότι διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της McLaren GT, τη διαφοροποιεί ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων, ο οποίος πλέον αποδίδει 635 ίππους, 15 ίππους περισσότερους από την GT.  Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που φρόντισε η McLaren είναι το βάρος, με την GTS να είναι σχεδόν 10 κιλά ελαφρύτερη από την GT φτάνοντας πλέον τα 1.519 κιλά. Αυτό μεταφράζεται σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις με το 0-200 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 8,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 327 χλμ./ώρα.

 

 

Εκτός από τις επιδόσεις, η νέα McLaren GTS είναι καλύτερη στην εργονομία και την άνεση. Το αυτοκίνητο μπορεί να έχει επιδόσεις supercar, αλλά έχει την άνεση ενός GT χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο από ανθρακονήματα και τις ενεργητικές αναρτήσεις. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι το σύστημα αύξησης του ύψους από το έδαφος είναι πολύ πιο άμεσο καθώς σε μόλις 4 δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο μπορεί από τέρμα κάτω να πάει φτάσει στο μέγιστο ύψος από το έδαφος, που φτάνει τα 20 χλστ. 

Αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2024, οπότε θα πρέπει να περιμένω το δώρο μου μετά τις γιορτές. Ας είναι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved