Κόσμε, υποκλίσου στη Lamborghini Huracan STO SC 10°Anniversario

Η Lamborghini Huracan είναι εδώ και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Τι θέλαμε από την Lamborghini Huracan; Μία ακόμη ιδιαίτερη έκδοσή της. Η επιθυμία μας έγινε πράξη και ονομάζεται STO SC 10°Anniversario, γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια Squadra Corse. Παντρεύει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τα συμβατικά αυτοκίνητα και μηχανικά εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό V10 των 640 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη LDF 7 σχέσεων. Η κίνηση μεταδίδεται μόνο στον πίσω άξονα. Από πλευράς επιδόσεων, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα.

lamborghini sto 10 4 1

Οι χρωματικές του είναι εμπνευσμένες από εκείνες της Lamborghini SC63, του μονοθεσίου που θα λάβει μέρος στους αγώνες Le Mans το 2024. Το πλαϊνό μέρος είναι βαμμένο στην πράσινη απόχρωση «Verde Mantis», ενώ το καπό καθώς και η οροφή τα οποία διατρέχει μια τρίχρωμη λωρίδα της ιταλικής σημαίας, στο μαύρο «Nero Noctis».

lamborghini sto 10 2

Στο εσωτερικό, η εικόνα της Huracan STO SC 10°Anniversario παραπέμπει ξεκάθαρα σε αγωνιστικό μοντέλο. Τα highlights της καμπίνας αφορούν τα πανέμορφα bucket καθίσματα από alcantara, τις ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων και το roll bar αλουμινίου.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved