Αυτό το vintage 4x4 Mercedes-Benz δεν καταλαβαίνει από λάσπη και κακουχίες

Το δεξιοτίμονο μοντέλο του 1986 βγαίνει σε δημοπρασία και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η αποκέντρωση είναι το μεγάλο στοίχημα. Θα ενισχύσει την επαρχία, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Είναι εύκολο να πάρουμε την απόφαση που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή μας; Όχι. Ωστόσο αυτό το vintage Unimog Mercedes-Benz του 1986 είναι μία καλή αφορμή ώστε να κάνεις το μεγάλο βήμα. 

unimog 4

Ένα εμβληματικό 4x4 Mercedes-Benz που έχει ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί πλήρως από την Atkinson Vos στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Aktinsos Vos είναι κατασκευαστική εταιρεία που εδρεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και ανήκει στην ομπρέλα της Mercedes-Benz. Ειδικεύεται στη δημιουργία και στην αναβάθμιση Unimogs και στη συγκεκριμένη περίπτωση έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. 

 

unimog 3

 

Πρώην μέλος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Kildare της Ιρλανδίας, ο ντίζελ 6,0 λίτρων κινητήρας του Unimog έχει ανακατασκευαστεί και κινεί και τους τέσσερις τροχούς μέσα από ένα κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ ταχύτητες προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Το γεγονός πως είναι δεξιοτίμονο δυσκολεύει λίγο την κατάσταση αλλά έχεις σκοπό να μετακομίσεις Κύπρο και έχεις 160.000 ευρώ στην άκρη, τότε πιθανότατα να μπορείς να το κάνεις δικό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved