H MX-5 μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ

Το 2024 πολλοί θα επιθυμήσουν την πιο σέξι Mazda. Γίνεται αλλιώς;

Την κοιτάς και δεν μπορείς να της αντισταθείς. Μπορείς να κάνεις και αλλιώς όταν μιλάμε για την υπέροχη Mazda MX-5; Το αγαπημένο μας roadster με το hot design, είναι έτοιμο να κερδίσει τις καρδιές μας, καθώς το 2024 θα κυκλοφορεί αναβαθμισμένο σύμφωνα με όσα μας «υποσχέθηκε» το επαναλανσάρισμά του στην Ιαπωνία.

 

 

Ουσιαστικά η νέα MX-5 μιλάει απευθείας στον οδηγό με πρώτο μέλημα την οδηγική απόλαυση, έχοντας νέα εμφάνιση, προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και επιπρόσθετες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Ο εσωτερικός της «κόσμος» φέρει μια σημαντική προσθήκη, αυτή της νέας οθόνης 8,8 ιντσών για το σύστημα infotainment, ενώ τα χρώματα του αυτοκινήτου θα είναι ένας συνδυασμός μαύρου και μπεζ, ο οποίος παραπέμπει στα ανοιχτά σπορ αυτοκίνητα του παρελθόντος.

 

mazdaa3

 

Όσο για τον κινητήρα SKYACTIV-G του 1,5 λίτρου έχει ρυθμιστεί προκειμένου να αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ (κατά 4 PS) με τη χρήση βενζίνης με μεγάλη περιεκτικότητα σε οκτάνια, ενώ ο 2λιτρος έχει αποκτήσει καλύτερη απόκριση, τόσο στη διαδικασία της επιτάχυνσης αλλά και στην επιβράδυνση όταν ο οδηγός αφήνει το πόδι από το γκάζι.

Η υπέροχη και ανανεωμένη MX-5 ετοιμάζεται σιγά-σιγά να κατακτήσει για μία ακόμα φορά τον κόσμο και είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία το 2024 στην Ιαπωνία. Για τους υπόλοιπους ενδέχεται να αργήσει το λανσάρισμα, αλλά είναι βέβαιο ότι αξίζει η αναμονή.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved