INTIME Γίνεται να σου πάρουν το δίπλωμα για 15 χρόνια; Στην Ελλάδα ναι

Συνδυασμός «ατοπημάτων» και παραβάσεων, θα κάνουν τον εν λόγω κύριο επίδοξο ποδηλάτη. 

Το ξέραμε ότι ο ελληνικός Κ.Ο.Κ. πλέον θα είναι αμείλικτος σε θέματα παραβάσεων, ειδικά όταν πρόκειται υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου αλκοόλ ή γενικότερα σε θέματα ασφάλειας. Σύμφωνα όμως, με άρθρο της εφημερίδας «Ελευθερία», ένας κύριος παρανόμησε τόσο πολύ, που του πήραν το δίπλωμα για 15 χρόνια.

Μήπως έκοψαν τελικά οι Έλληνες το αλκοόλ;

Θα μπορούσε να είναι Ρώσος ο οδηγός, με βάση το πώς οδηγούν οι άνθρωποι εκεί, ωστόσο είναι Έλληνας. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε .

 

 

Πώς έγινε αυτό το «ρεκόρ»;

Πρόκειται σίγουρα για μια είδηση που θα έκανε κάθε άνθρωπο να γουρλώσει τα μάτια, εκτός βέβαια για εκείνους που τους έχουν πάρει το δίπλωμα εφ' όρου ζωής. Ο «τιμωρημένος» της υπόθεσης, σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας, συνελήφθη στο παρελθόν δύο φορές, χάνοντας ισάριθμες φορές την άδεια οδήγησής του για πέντε έτη την κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, ο 41χρονος κατάφερε να τερματίσει το αλκοτέστ με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, και του επιβλήθηκε νέα αφαίρεση του διπλώματος η οποία πλέον φτάνει τα 15 χρόνια στο σύνολο.  

 

3315586

 

Λέτε να σταματήσει να οδηγεί; Αν σκεφτούμε ότι και στις προηγούμενες 2 φορές δεν «άνοιξε» μύτη, μόνο ένα πρόστιμο-μαμούθ μπορεί να λειτουργήσει σωφρονιστικά.

Για την ιστορία, οι ποινές που προβλέπονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ξεκινούν από τα 200 ευρώ και μπορούν φτάσουν σε 6μηνη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο έως τα 2.000 ευρώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved