To Volvo C303 είναι για τις συναυλίες που κρατούν ακόμη

Το Woodstock μπορεί να μην υπάρχει πια, αλλά η προηγμένη έκδοσή του προτείνεται για παρέες.

Το Volvo C303 μπήκε στην παραγωγή το 1974 ως μέσο μεταφοράς για τον σουηδικό στρατό. Σχεδιασμένο για λειτουργία στους ευρωπαϊκούς δρόμους, το C303 είχε αρχικά μικρότερο μέγεθος που το έκανε ιδανικό για οδήγηση κοντά σε δασικές περιοχές και δρόμους μακριά από τις μεγαλουπόλεις.  

Οι τετρακίνητοι άξονες έδωσαν στο C303 μια τεράστια απόσταση από το έδαφος (15 ιντσες), με την ισχύ να προέρχεται από το B20 της Volvo inline-six 125 ίππων. Το αμάξωμα από χάλυβα είναι αυστηρά χρηστικό και σε συνδυασμό με την ικανότητα του C303 να πηγαίνεις οπουδήποτε εκτός δρόμου, κάνοντας το όχημα δημοφιλές στους ξένους στρατούς και τις υπηρεσίες διάσωσης.

Σχεδόν 9.000 C303 κατασκευάστηκαν, με σχεδόν τα τρία τέταρτα να προορίζονται για στρατιωτική χρήση - κάνοντας τις μη-στρατιωτικές εκδόσεις όπως αυτό εδώ το μοντέλο του 1976 ένα αρκετά σπάνιο εύρημα. Αρχικά αγοράστηκε από το El Paradiso, ένα θέρετρο των Άλπεων στο St. Mortiz της Ελβετίας. Το φορτηγό διαθέτει επιπλέον εξωτερικό φωτισμό στο μπροστινό μέρος και βαρούλκο.

 Αν και δεν είναι για να μεταφέρεις στρατιωτικές δυνάμεις, αυτό το C303 μεταφέρει σίγουρα τους φίλους σου σε συναυλίες. Ή και στην παραλία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved