Πόσο ζηλεύεις αυτές τις 13 θρυλικές Φεράρι που βγαίνουν στο σφυρί;

Εμείς πολύ!

Το γεγονός πως η κοινωνία κι η ζωή είναι άτιμη το ξέραμε. Δεν περιμέναμε να μάθουμε για μία συλλογή από 13 θρυλικές Φεράρι, οι οποίες ανήκαν σε έναν και μόνο άνθρωπο(!), και βγαίνουν στο σφυρί σε δημοπρασία με τίτλο Ferrari Performance Collection στο Μοντερέι της Καλιφόρνια για να το καταλάβουμε.

Ωραία αγαπητό σύμπαν το εμπεδώσαμε! Κάποιοι εκεί έξω είναι πολύ τυχεροί. Αγαπητέ αναγνώστη καταλαβαίνεις πως ένας τρομερός χομπίστας είχε στο γκαράζ του, όχι ένα, όχι δύο αλλά 13 αριστουργήματα που κατασκευάστηκαν στο Μαρανέλο της Ιταλίας, έτσι;

Πραγματικά ένας Θεός ξέρει πόσο χρήματα θα πέσουν για να δημοπρατηθούν αυτά τα άγρια άλογα. Φυσικά δεν κοστολογούνται το ίδιο, αφού η ασημένια 961 250 GT SWB Berlinetta υπολογίζεται να φτάσει τα 8,5 εκ. δολάρια ενώ η 328 GTS του 1989 δεν πρόκειται να ξεπεράσει μάλλον τις 120 χιλιάδες δολάρια.

Καλά έτσι ή αλλιώς η αλήθεια είναι πως αυτά τα ποσά τα κοιτάμε με τα κιάλια. Αν όμως είναι να σπαταλούνται λεφτά σε αυτοκίνητα, προφανώς καλύτερα να φεύγουν σε θρυλικές Φεράρι παρά σε φτιαγμένα αυτοκίνητα που με την ακαλαισθησία τους κάνουν τα τουτού που θαυμάζαμε στο Fast & Furious να μοιάζουν με έκθεση μοντέρνας τέχνης. Το είπαμε, το βγάλαμε από μέσα μας κι ησυχάσαμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved