O Daryl του Walking Dead έχει πλέον τη δική του μοναδική Indian Sport Chief

Η νέα custom δημιουργία της αμερικάνικης εταιρείας ονομάζεται “Forged” και έχει τόνους προσωπικότητας και χαρακτήρα.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς φέτος για τον Norman Mark Reedus, τον ηθοποιό τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε μέσα από το Walking Dead. Η Indian έφτιαξε σχεδόν από την αρχή μια τέρμα καστομαρισμένη Sport Chief και του την έκανε δώρο σαν ένας άλλος, λίγο πιο cool Άη Βασίλης.

Η Sport Chief είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της αμερικάνικης εταιρείας και ίσως η πιο ταιριαστή για την ευρωπαϊκή αγορά, μετά την FTR, μιας και δεν φοβάται να ξύσει μαρσπιέ όπως είχαμε γράψει και όταν παρουσιάστηκε. 

Σε αντίθεση με άλλες «σπορ» απόπειρες που περιορίζονται σε αισθητικές αλλαγές που δίνουν την ψευδαίσθηση της γρήγορης έκδοσης, η Sport Chief έχει αλλαγές σε αναρτήσεις, τροχούς και φρένα που την κάνουν όντως πιο γρήγορη και απολαυστική στις στροφές, αλλά η Indian έχει μερικούς άσσους ακόμα στο μανίκι της.

 

 

Η “Forged” είναι μια μοναδική δημιουργία για τον δημοφιλή ηθοποιό του Walking Dead με έναν κατάλογο μετατροπών τόσο μεγάλο που μιλάμε για μια νέα μοτοσικλέτα ουσιαστικά. Στο επίκεντρο των αλλαγών βρίσκεται το νέο ρεζερβουάρ σε στυλ παλιομοδίτικου τσόπερ τοποθετημένο ψηλότερα και φυσικά με τις εξίσου παλιομοδίτικες φλόγες να τον κοσμούν.

Οι νέες ζάντες και οι αλλαγές στο πλαίσιο του δίνουν μια πιο χαμηλή και μακρόστενη σιλουέτα, ό,τι πρέπει δηλαδή για να κινείται πιο άνετα ανάμεσα σε ορδές από εξαγριωμένα ζόμπι.

 

 

Αυτό που ίσως δεν είναι και τόσο σοφή επιλογή για ένα όχημα διαφυγής από ζόμπι, είναι η εντελώς ελεύθερη εξάτμιση της RedThunder, αλλά και μπρος στα ηχητικά κάλλη, λίγο παραπάνω γκάζι θα κρατήσει τον Daryl μακριά από τους μπελάδες κι ας τον ακούνε από μακριά. Μάλιστα η Indian αποκάλυψε ότι οι Forged αναμένεται να αυξηθούν και να γίνουν μια σειρά custom μοτοσικλετών με έμπνευση από πρωταγωνιστές σειρών και ταινιών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved