Το βασίλειό μου για ένα βανάκι-κινητό γραφείο!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να βγαίνει πιο εύκολα το 8ωρο.

Είσαι σπίτι, πήζεις στο διάβασμα μιας και πλησιάζει εξεταστική, όπου κάποια στιγμή σε παίρνουν οι κολλητοί σου να πάτε εκδρομή. Τρως την πρώτη ήττα. «Πού να έρθω ρε μάγκες, έχω διάβασμα». Και τότε ο φιλαράκος «ψυχή της παρέας», που βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλους δίνει τη λύση, αφού πρώτα ήταν κι αυτός που σου έβαλε τον μπελά της εκδρομής! Χρησιμοποιώντας την ύπουλα και προσχηματικά για να σού διαφημίσει το σούπερ ντούπερ βανάκι που μόλις αγόρασε!

Κι αφού σου κάνει μία υπερανάλυση του νέου μοντέλου «e-NV200 WORKSPACe» της Nissan, σε πείθει να τους ακολουθήσεις στο road trip που έχουν σχεδιάσει, αφού δεν θα χάσεις λεπτό από το διάβασμά σου.

Το νέο μοντέλο που λανσάρει η Nissan σε συνεργασία με το βρετανικό εργαστήριο σχεδιασμού Studio Hardie μοιάζει με ένα συμβατικό τροχόσπιτο, με τη διαφορά ότι μιλάμε για ένα ηλεκτρικό βαν το οποίο προσφέρει οικονομία χρημάτων και χώρου.

Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο γραφείο, έναν υπολογιστή με οθόνης αφής, wireless, Bluetooth audio, smartphone φωτισμό και ένα μικρό ψυγείο. Έχει μία πολύ οικονομική διαμόρφωση και ζεστή διακόσμηση, από την οποία κερδίζεις χώρο και μαζί την αίσθηση ότι είσαι στο σπίτι σου. Το οποίο βέβαια μπορεί να σε πετάξει και λίγο πιο κάτω...

Η καφετιέρα για παράδειγμα που διαθέτει εμφανίζεται από ένα κρυφό χώρο, ενώ στην πίσω πόρτα υπάρχει και ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο «Brompton». Η πανοραμική γυάλινη οροφή και ο φωτισμός της δημιουργούν ένα πολύ θερμή ατμόσφαιρα, ενώ οι δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες, εκτός από έξτρα χώρο διαμορφώνουν ένα ευάερο περιβάλλον.

Όσο για το κόστος μετακίνησης; Μιλάμε για ηλεκτρικό όχημα, με μπαταρία που μπορεί να φορτίσει μέσα σε 30 λεπτά! Το παίρνεις ή δεν τα παίρνεις; Το παίρνεις και φεύγεις!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved