Αυτή η αγριεμένη Harley αγαπάει τις off road καταστάσεις

Ιδανική για τον Ξένοιαστο Καβαλάρη των βουνών.

Έχουμε συνδέσει τις Harley Davidson με τις τεράστιες αμερικανικές λεωφόρους, με τους τσοπεράδες που ζούνε κυριολεκτικά πάνω τους λες κι είναι Ινδιάνοι νομάδες, με τιμόνια που στέκονται περήφανα κάνα μέτρο πάνω από το κεφάλι το αναβάτη, με καθίσματα που θυμίζουν πολυθρόνες για ολονύκτιες διαδρομές από τη μία άκρη της Καλιφόρνια μέχρι την άλλη.

Easy Rider Movie

Και μεταξύ μας δεν έχουμε άδικο, αφού σίγουρα ευθύνεται για αυτό κι η ταινία «Ξένοιαστος Καβαλάρης» (1969). Τι γίνεται όμως όταν μια εταιρεία που ασχολείται με μετατροπές, η Gasoline εν προκειμένω, θέλει να κάνει το όνειρο ενός πελάτη της πραγματικότητα;

Ο Φρανκ έχασε τον αγαπημένο του σκύλο Angel μετά από 15 χρόνια συντροφικότητας. Θέλησε προς τιμήν του, ως αφιέρωση δηλαδή, να φτιάξει μια μηχανή που θα μπορεί να πηγαίνει τις βόλτες στα δάση και στα βουνά. Ακριβώς στα ίδια μέρη που αλήτευαν παρέα, σκύλος κι αφεντικό. Κι η Gasoline έκανε αυτή την επιθυμία του πραγματικότητα.

Πήρε αυτήν την Harley-Davidson Sportster των 1200 κυβικών και με τις κατάλληλες μετατροπές την μεταμόρφωσαν σε ένα θηριώδες –και κυρίως- πανέμορφο dirt bike. Σε ένα δημιούργημα που άνετα πιστεύουμε θα καβαλούσε ο Στιβ Μακκουίν στη «Μεγάλη Απόδραση» (1962).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved