Ένα δίκυκλο αριστούργημα ιδανικό για ποδηλατάδα στην πόλη

Ζηλεύουμε.

Ας μην μπούνε στην κλασική νεοελληνική συζήτηση ή μάλλον καλύτερα γκρίνια με τίτλο «καλά είσαι τρελός να κάνεις ποδήλατο στην Κηφισίας;». Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι ποδηλατόδρομοι για πολλούς και διάφορους λόγους, θα έπρεπε οι οδηγοί να σε σεβόμαστε παραπάνω τους ποδηλάτες κι οι ποδηλάτες να είναι πιο σωστά εξοπλισμένοι για τους ακατάλληλους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων.

Ας μείνουμε σε κάτι εξαιρετικά όμορφο, ένα ποδήλατο αριστούργημα του design που σε χαζεύει όσο το κοιτάς. Το Revo Two-Seat Urban Bicycle είναι ειδικά κατασκευασμένο για ποδηλατάδα στην πόλη –ακόμα κι όταν αυτή έχει κακή σήμανση και δρόμους γεμάτους λακούβες-παγίδες.

Εκτός από όμορφο στο μάτι, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ειδικά σχεδιασμένο για να χωράνε άνετα δύο άνθρωποι. Κατασκευασμένο με τη νέα μόδα του 3D-printing, μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτό στο behance. Και ιδανικά να ονειρευτείς μια βόλτα σε έναν ιδανικό ελληνικό κόσμο όπου δεν κινδυνεύει η ζωή σου στην πρώτη στραβοτιμονιά.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved