Με αυτή την Triumph Speed Triple RR, το No Time to Die θα είχε μικρότερη διάρκεια

Η Triumph εύχεται για τα 60 χρόνια του James Bond με μια συλλεκτική έκδοση του εντυπωσιακού cafe racer που μπορεί να μην δούμε σε κάποια ταινία, αλλά έχει όλο τον αέρα του Q Branch και επιδόσεις που θα συντόμευαν κατά πολύ τις σκηνές καταδίωξης.

Γενέθλιων δώρων για τις 6 υπέροχες δεκαετίες του κινηματογραφικού έπους του 007 συνέχεια, και μετά από την υπέροχη συλλογή από το Macallan, ήρθε η ώρα για την επίσημη πάροχο δίτροχων οχημάτων διαφυγής του James Bond. Η συνεργασία των δύο βρετανικών συμβόλων είναι μια από τις πιο πρόσφατες εμπορικές συμπράξεις στο κινηματογραφικό franchise, μιας και οι μοτοσικλέτες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες να λάμψουν στα 25 Bond films. Αυτό μάλλον άρχισε να αλλάζει με τον αθλητικό Daniel Craig που μπορεί να υποστηρίξει και το όλο μηχανόβιο στυλ.

 

 

Μετά από την καταδίωξη στα στενά της παλιάς πόλης της Basilicata με την Scrambler, μια νέα Triumph φέρει το 007 πάνω της κι ας μην τη δούμε ποτέ να την οδηγεί ο Daniel Craig ή όποιος πάρει τον ρόλο του πιο φανερού μυστικού πράκτορα που έχουμε δει ποτέ. Στόχος της Speed Triple RR Bond Edition είναι η απόδοση τιμής για τα 60 χρόνια του James Bond και αυτός είναι ο λόγος που θα παραχθεί σε μόλις 60 κομμάτια. 

Οι αλλαγές που έχει δεχθεί είναι μόνο κοσμητικές και αυτές περιορισμένες. Άλλωστε η Speed Triple RR είναι μια από τις πιο κομψές μοτοσικλέτες τις αγοράς που καταφέρνει να ακροβατεί ανάμεσα στα στυλ των cafe racer και των streetfighter και όλα αυτά με 180 ολοζώντανα άλογα ανάμεσα στα σκέλια του αναβάτη. 

 

 

Η βάση της συλλεκτικής έκδοσης είναι η μαύρη βαφή και σε διάφορα σημεία της μοτοσικλέτας είναι διάσπαρτα Bond στοιχεία. Στα μάγουλα του ρεζερβουάρ κυριαρχεί ο αριθμός 60, ενώ στη ράχη του οι τίτλοι και των 25 ταινιών με τη γραμματοσειρά που πρωτοκυκλοφόρησαν, ενώ στο fairing κυριαρχεί το μοτίβο με το κλασικό κλείστρο της κάμερας που βλέπουμε σε κάθε έναρξη όλων των ταινιών.

Οι χρυσές λεπτομέρειες πάνω στη βαφή της Speed Triple RR Bond Edition έχουν γίνει στο χέρι και ταιριάζουν με τις αναρτήσεις από τη χρυσή σειρά της Ohlins που κρατούν καρφωμένη στο οδόστρωμα την κορυφαία βρετανική μοτοσικλέτα. Η τιμή της ορίστηκε στις 25.000€, αλλά μικρή σημασία έχει, καθώς όλες έχουν ήδη προπωληθεί. Όντας η τρίτη κατά σειρά Bond Τriumph που βλέπουμε, μετά τις Scrambler και Tiger 900, θέλουμε να ελπίζουμε και σε μια τέταρτη μόλις βγει η 26η ταινία και αυτή τη φορά να μην είναι περιορισμένης παραγωγής, μπας και προλάβουμε κι εμείς καμία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved