Streetfighter V4 Lamborghini: Η μικρή ξαδέρφη της Huracán STO

H συνεργασία μεταξύ της Lamborghini και της Ducati μόλις άρχισε να αποκτά στοιχεία παράδοσης.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την Diavel Lamborghini, εκείνη την ειδική έκδοση του παντοδύναμου ιταλικού powercruiser στα χρώματα της Lamborghini Sián, και το τρομερό δίδυμο της Bologna ξαναχτυπά. Αμφότερα τα ιταλικά εργοστάσια παραγωγής σκευών παροχής αδρεναλίνης έχουν την έδρα τους στην ευρύτερη περιοχή της Bologna και εκμεταλλευόμενα το γεγονός ότι ανήκουν στο ίδιο group υπό τη σκέπη της VW είπαν να συνεργαστούν. Μάλιστα η συνεργασία πήγε τόσο καλά, που είπαν να την επαναλάβουν με κάτι ακόμα πιο κοφτερό και ακόμα πιο γρήγορο, αντάξιο της κληρονομιάς τους.

Εκεί που όλοι περίμεναν μια ακόμα ειδική έκδοση της Diavel με στόχο να κατακτήσει το τετράτροχο κοινό, Ducati και Lamborghini είπαν να παίξουν με κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Σαν βάση χρησιμοποιήθηκε το πιο ακραίο μοντέλο της γκάμας, η Streetfighter V4S με τον παντοδύναμο κινητήρα με καταγωγή από τα motoGP με τους 208 ίππους.

 

 

Η έμπνευση αντλήθηκε από τη Huracán STO, την πιο καθαρόαιμη Lamborghini παραγωγής με τον ready to race χαρακτήρα της να κάνει την υπόλοιπη γκάμα της ιταλικής εταιρείας να μοιάζει με της Bentley. Κυρίαρχο χρώμα είναι το Verde Citrea ενώ πλήθος λεπτομερειών έχει ντυθεί με το Arancio Dac, όπως οι δαγκάνες των φρένων, τμήμα της καρίνας και τα αεροδυναμικά βοηθήματα που φέρει τα πλαϊνά της η Streetfighter.

Εκτός από τα διαφορετικά χρώματα, η Streetfighter V4 Lamborghini έχει ειδικά billet μαρσπιέ, περισσότερο ανθρακόνημα και ζάντες με μπράτσα που μιμούνται το πάτερν των ζαντών της Huracán STO. Διαφορετική είναι και η οθόνη TFT, η οποία στην εκκίνηση εμφανίζει τα σήματα των δύο εταιρείων, τη σιλουέτα της μοτοσικλέτας και τον αύξοντα αριθμό παραγωγής.

 

 

Αυτός όπως αναμενόταν είναι περιορισμένος στα 630 κομμάτια, μια υπενθύμιση της ιπποδύναμης της Huracán STO. Ο αριθμός παραγωγής θα υπάρχει επίσης σε πλακέτα πάνω στη μηχανή, όπως και στο κλειδί. Εκτός από τις 630 μηχανές που θα αποκτήσει όποιος προλάβει, θα υπάρξουν 63 ακόμα Streetfighter V4 Lamborghini μόνο για πελάτες της Lamborghini. Αυτές οι 63 θα μπορούν να βαφτούν σε οποιονδήποτε συνδυασμό υπάρχει διαθέσιμος για τα αυτοκίνητα της Lamborghini για να ταιριάξει με τα αυτοκίνητα των κατόχων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved