Mε το San Lorenzo μπορείς να φτάσεις μέχρι την Ανταρκτική με πολυτέλεια

Ένα παιχνίδι για λίγους, γενναίους που αγαπάνε όμως τη χλίδα.

Εάν έχετε οδηγήσει ποτέ τζετ σκι, θα ξέρετε ακριβώς πόσο ισχυρή και γρήγορη απόκριση μπορεί να είναι η τζετ πρόωση, γι' αυτό ακριβώς το νέο Sanlorenzo SP110 είναι τόσο τρομακτικό.

Με τελική ταχύτητα 40 κόμβων, αυτό το γιοτ μήκους 33 μέτρων (108 πόδια) με τζετ μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο στη μαρίνα, αλλά σίγουρα θα προσφέρει μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και γρήγορα ταξίδια εκεί έξω.

 

 
 

Ο σχεδιασμός του SP110 είναι φρέσκος, είναι ήδη σε παραγωγή και κατασκευάζεται στην Ιταλία από την ομάδα του Sanlorenzo, η οποία συνεχίζει να αγαπιέται πολύ από τους πελάτες της χάρη στην ιστορία δεκαετιών της δημιουργίας ποιοτικών εξατομικευμένων μηχανοκίνητων γιοτ.

Στη Lamborghini πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να σωθούν οι κινητήρες βενζίνης

Ως το νέο μοντέλο της οικογένειας SP (που σημαίνει Smart Performance), το SP110 είναι μια πραγματικά μοντέρνα κατασκευή που λαμβάνει υπόψη τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον χάρη στην εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου και στους ηλιακούς συλλέκτες που είναι τοποθετημένοι στην οροφή που τροφοδοτούν το εσωτερικό.

 

 
 

Ακριβώς όπως το εξωτερικό είναι ισορροπημένο και συγκρατημένο, το εσωτερικό είναι μια μελέτη κομψής πολυτέλειας, που εκτείνεται σε δύο επίπεδα που περιλαμβάνουν τέσσερις καμπίνες επισκεπτών, δύο χώρους καθιστικού, τραπεζαρία και κουζίνα. Σχεδιασμένο από τη Lissoni Associati, το εσωτερικό του σκάφους ανοίγει επίσης σε ένα μεγάλου μεγέθους πίσω κατάστρωμα, με επεκτεινόμενη πλατφόρμα κολύμβησης και καναπέδες για ηλιοθεραπεία.

 

 
 

Το σκάφος τροφοδοτείται από μια τριάδα κινητήρων MAN V12 που αποδίδουν 2000 ίππους που μπορούν να ταξιδεύουν με 34 κόμβους (με την προαναφερθείσα τελική ταχύτητα των 40 κόμβων) και αξιοπρεπή αυτονομία χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 12.000 λίτρων. Σοβαρά, αν θέλετε να απολαύσετε μερικές εβδομάδες το καλοκαίρι με μισή ντουζίνα από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας, εδώ είστε. Αρκεί να έχεις και περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια για να το αγοράσεις…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved