O David Beckham έκανε δώρο γάμου στον γιο του μια ηλεκτρική Jaguar XK140

Κάποιοι νιόπαντροι είναι λίγο πιο τυχεροί από αυτούς που καταλήγουν με συλλογή αποχυμωτών.

Ο γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των tabloid και σίγουρα ήταν μια εκδήλωση υψηλής συγκέντρωσης αισθητικής από τη στιγμή που περιλαμβάνει την οικογένεια Beckham. Με την αισθητική θα ασχοληθούμε και σε αυτό άρθρο και μάλιστα πολύ υψηλή, αλλά όχι με τα ρούχα των καλεσμένων. Θα σχολιάσουμε το δώρο που έκανε ο περήφανος πατέρας στον γιο του γιατί πράγματι αξίζει.

 

 

Αρχικά να πούμε ότι κυριολεκτικά αξίζει γιατί πρόκειται για μια Jaguar XK140 η οποία έχει υποστεί πλήρες restoration στο σασί της και μια μεταμόσχευση καρδιάς. Πρόκειται για ένα project της εταιρείας Lunaz που αναλαμβάνει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής σε τετράτροχες καλλονές του παρελθόντος με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα. Το κόστος μιας τέτοιας Jaguar ανέρχεται στις 350.000 λίρες, αλλά αν είσαι ο David Beckham και έχεις το 10% των μετοχών της εταιρείας, τότε όλα είναι πολύ πιο εύκολα.

Για να φτάσει αυτή η Jaguar XK140 στην κατάσταση που τη βλέπουμε χρειάστηκαν χιλιάδες εργατοώρες από τους 120 υπαλλήλους της Lunaz η οποία έχει τις εγκαταστάσεις της δίπλα από τη διάσημη πίστα του Silverstone. Το χρώμα αυτής της συγκεκριμένης XK140 δεν είναι εργοστασιακό, αλλά επιλέχθηκε ειδικά για τους νεόνυμφους Beckham ώστε να συμβολίζει την ελπίδα για το μέλλον στο ξεκίνημα της νέας τους κοινής ζωής. 

 

 

Για να τονιστεί η ιδιαίτερη ταυτότητα αυτής της Jaguar υπάρχει μια ειδική χαραγμένη πλακέτα που αναφέρει ότι ανήκει στο ζεύγος Beckham και το γαλάζιο εξωτερικό συνδυάζεται με ένα κρεμ δερμάτινο σαλόνι. Εκτός από τον ηλεκτροκινητήρα, οι αλλαγές έχουν επεκταθεί στο σύστημα διεύθυνσης, στα φρένα και στην ανάρτηση, μετατρέποντας την XK140 σε ένα απολύτως σύγχρονο roadster επιδόσεων, αθόρυβο και φιλικό στο περιβάλλον και όλα αυτά σε ένα αυθεντικά ρετρό περιτύλιγμα. 

 

 

Οι δουλειές πάνε πολύ καλά για την Lunaz, ακόμα και χωρίς τη διαφήμιση που της εξασφάλισε ο γάμος του υιού Beckham. Μόνο τους τελευταίους 12 μήνες το εργατικό δυναμικό της έχει αυξηθεί κατά 200% και η λίστα αναμονής για ένα ρετρό ηλεκτρικό της αυτοκίνητο φτάνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2024. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved