H συνεργασία της Triumph με την Breitling συνδυάζει τις δυο μεγάλες μας αγάπες

Μια ειδική έκδοση της Triumph Speed Twin η οποία συνοδεύεται και από έναν απόλυτα ταιριαστό χρονογράφο της Breitling.

Η βρετανική εταιρεία δεν προλαβαίνει να ικανοποιεί τη ρετρολαγνεία των αναβατών που αναζητούν στην κλασική της γκάμα την επόμενη μοτοσικλέτα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που παρά το πλήθος των επιλογών που προσφέρει σε νοσταλγικής διάθεσης δίκυκλα, επιμένει να παρουσιάζει συνεχώς ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής οι οποίες αντλούν έμπνευση από το ένδοξο παρελθόν του βρετανικού εργοστασίου. Και πόσο ένδοξη είναι η στιγμή που διάλεξαν για αυτή την έκδοση.

Σε συνεργασία με την κορυφαία ωρολογοποιία Breitling παρουσίασε την καλύτερη Speed Twin που έχουμε δει ποτέ η οποία συνοδεύεται από έναν χρονογράφο με κοινές αισθητικες αναφορές, ένας συνδυασμός προϊόντων που κάνει τσεκ σε όλα όσα λατρεύει ένας περιπετειώδης άντρας.

 

 

Αυτό που αιχμαλωτίζει το βλέμμα στην Breitling Speed Twin δεν είναι άλλο από την γαλάζια απόχρωση την οποία ναι μεν δεν έχουμε ξαναδεί σε κάποια σύγχρονη Triumph, ωστόσο προέρχεται από το παρελθόν της. Σε αυτό ακριβώς το γαλάζιο χρώμα ήταν η Triumph Thunderbird του Marlon Brando στην ταινία The Wild One. Το ρεζερβουάρ με τη διχρωμία είναι βαμμένου εξ ολοκλήρου στο χέρι από τους ίδιους τεχνίτες που βάφουν και τη σειρά Gold Line, ενώ η ίδια γαλάζια απόχρωση έχει χρησιμοποιηθεί και για τα καντράν των οργάνων της. O  cafe racer χαρακτήρας αυτής της Speed Twin υπογραμμίζεται από τα χρυσά piggy back αμορτισέρ της Ohlins, ίδια με αυτά που φοράει η Thruxton RS, ενώ ο δικύλινδρος κινητήρας των 1200 κυβικών με τον στρόφαλο των 270° παραμένει ίδιος στην έκδοση High Power.

 

 

Σε άλλες αισθητικές αλλαγές βλέπουμε τη σέλα, η επένδυση της οποίας έχει αλλάξει και πλέον θυμίζει το διάτρητο δέρμα που έχουν τα λουράκια των ρολογιών της Breitling και ανοιχτόχρωμες ραφές σε κοντράστ. 

Η παραγωγή της είναι εξαιρετικά περιορισμένη, μόλις 270 κομμάτια σαν υπενθύμιση του στροφάλου των 270° που δίνει την απόκριση γκαζιού ενός V2 κινητήρα και όποιος συνδυάσει την αγορά της μοτοσικλέτας με τον επίσης περιορισμένης παραγωγής χρονογράφο της Breitling μπορεί να χαράξει και στο ρολόι τον αύξοντα αριθμό της μοτοσικλέτας.

 

 

Ο χρονογράφος της συνεργασίας έχει στο καντράν την ίδια γαλάζια απόχρωση που έχει η μοτοσικλέτα σε ρεζερβουάρ και όργανα και φυσικά το λουράκι είναι από το ίδιο δέρμα που συναντάμε στη σέλα. Νομίζουμε πως βρήκαμε τον ιδανικό συνδυασμό μοτοσικλέτας-ρολογιού για τον Brad Pitt, ή και τον δικό μας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved