H Indian Chief του Jon Bernthal θα μπορούσε να είναι συμπρωταγωνίστριά του

Είναι κατάμαυρη και ακούγεται δυνατά, δηλαδή ό,τι πρέπει για τον Punisher

Η νέα Indian Chief δεν έχει προλάβει ακόμα να πατήσει καλά-καλά τις ρόδες στα αμερικάνικα highways και ήδη ανέβηκε στον πάγκο για να δεχτεί τις πρώτες εργασίες customization. Ένας από τους πρώτους που θα έχουν τιμή να καβαλήσουν μια εντελώς μοναδική Indian Chief είναι και Jon Bernthal. 

 

 

Για τις ανάγκες της ολικής μεταμόρφωσης της Indian κάλεσαν τον Carey Hart, πρώην πρωταθλητή motocross και νυν κατασκευαστή custom μοτοσικλετών. Το brief που έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν απλό, αν και πολλές φορές τα απλά είναι τα δύσκολα στο customizing. Χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της Indian Chief ήθελε ένα λίγο πιο ψηλό τιμόνι και μια όσο το δυνατόν πιο λιτή εμφάνιση που να μη φωνάζει από μακριά «είμαι το τσόπερ ενός χολιγουντιανού ηθοποιού».

 

 

Οι απλές και λιτές γραμμές της Chief τονίστηκαν πετώντας οτιδήποτε περιττό φέρνοντας τον δικύλινδρο κινητήρα των 1900 κυβικών στο προσκήνιο. Ό,τι δεν ήταν μαύρο και δεν μπορούσε να πεταχτεί γιατί έπρεπε να υπάρχει, όπως καθρέφτες, δαγκάνες φρένων, φώτα βάφτηκαν μαύρα ή αντικαταστάθηκαν με άλλα μαύρου χρώματος. 

 

 

Το αποτέλεσμα ήταν μια μοτοσικλέτα που μπορεί να μοιάζει με μια ακόμα τσόπερ, αλλά ταυτόχρονα είναι πιο γρήγορη, φρενάρει καλύτερα και είναι πιο άνετη προς αυτόν που την καβαλάει. Ο Bernthal είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον Hart και γι’αυτό δεν του έδωσε ένα εκτενές brief με τις απαιτήσεις του. Μάλιστα έχουν περίπου το ίδιο ύψος οπότε δεν χρειάστηκε να προβάρει καθόλου το νέο τιμόνι και τη σέλα, αν ήταν άνετη για τον Hart, θα ήταν και για τον ίδιο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved