Μια Bentley Bentayga για τους έχοντες και τους φυσιολάτρες

Η Mulliner παρουσιάζει την έκδοση Outdoors Pursuits για όλους εκείνους που δεν φοβούνται να «λερωθούν»

Μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς μια Bentley να είναι είναι αρκετά μοναδική ακόμα και στην πιο βασική της έκδοση, όμως για κάποιους λίγους κι εκλεκτούς εκεί έξω χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Για όλους αυτούς προνοεί η Mulliner, το τμήμα εκείνο της Bentley που φροντίζει να κάνει λίγο πιο μοναδικά τα αυτοκίνητα της θρυλικής βρετανικής εταιρείας. 

 

 

Η Bentayga Outdoors Pursuits απευθύνεται σε αυτούς που θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις εκτός δρόμου δυνατότητες του πολυτελούς SUV και δεν θα ήθελαν να προσθέσουν ένα Land Rover στο γκαράζ τους για τα χόμπι τους. Η έκδοση αυτή θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη, ακόμα και για τα δεδομένα της Bentley με μόλις 11 κομμάτια. 

 

 

Ανάλογα με το αγαπημένο υπαίθριο χόμπι του κάθε ενός από τους  11 τυχερούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες θα υπάρχει ανάλογος διάκοσμος στο σαλόνι της Bentayga οι οποίοι θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε παραστάσεις που θυμίζουν ψάρεμα, κυνήγι ή ιππασία.

Το υπόλοιπο εσωτερικό των ειδικών αυτών Bentley έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις αναφορές από τις αγροικίες της Αγγλικής εξοχής. Αυτός είναι και ο λόγος που ανάμεσα στο δέρμα και το ξύλο θα βρείτε λεπτομέρειες από μαλλί και tweed που δίνουν έναν πιο ζεστό τόνο και μια οικειότητα στην αφή. Μάλιστα στο ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό, τις πόρτες και τις κονσόλες είναι από ευκάλυπτο και πλαισιώνεται από φιλέτα χρωμίου. 

 

 

Όλες οι ραφές στα καθίσματα είναι στο χέρι, οι οποίες δίνουν κι αυτές με τη σειρά τους την εικόνα της χειροποίητης ατέλειας σε αντιπαραβολή με τα ολογράμματα που φωτίζουν την είσοδο στην καμπίνα. 

Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές στο αμάξωμα της Bentayga, μιας και στόχος της Mulliner ήταν να κρατηθεί διακριτική η παρουσία της Outdoor Pursuits, όσο διακριτική μπορεί να είναι η παρουσία ενός SUV αυτής της κλάσης. Μοναδική προσθήκη είναι οι 22άρες ζάντες σε στυλ diamond cut με ενθέματα στο χρώμα του αμαξώματος. Το χρώμα του οποίο θα έχει και αυτό τρεις επιλογές, το Havana brown,  το Cumbrian green και το Magnetic silver.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved