Η νέα Maserati του David Beckham έχει κάτι από Miami Vice
26 SHARES

 Αν υπήρχε κάποιος μετρητής για το coolness, αυτη η Maserati MC20 θα τον είχε τερματίσει.

Εδώ και λίγα χρόνια η ιστορική ιταλική μάρκα έχει εγκαινιάσει το πρόγραμμα Fuoriserie και είναι κάτι παραπάνω από ειδικές εκδόσεις με μερικές χαριτωμένες λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα customizing των εξωτικών αυτοκινήτων της εταιρείας με κυριολεκτικά προσωπικές πινελιές από τον κάθε αγοραστή ξεχωριστά. Είδαμε πρόσφατα την προσωπική Maserati του κορυφαίου σεφ Massimo Bottura και τώρα ήρθε η ώρα για την προσωπική Maserati του David Beckham.

 

 

O πιο επιδραστικός άνδρας του πλανήτη δεν παρασύρθηκε από τη μόδα των SUV και διάλεξε το νέο supercar της εταιρείας ως καμβά για τη δική του Fuoriserie. Ταξίδεψε ο ίδιος μέχρι τη Modena και αφιέρωσε πολλές ώρες με τους ανθρώπους της Maserati για τη ριζική ανασχεδίαση της MC20. 

Το Μαϊάμι είναι το δεύτερο σπίτι του David Beckham μιας και είναι ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης. Αυτή είναι και εξήγηση για τον ασυνήθιστο χρωματικό συνδυασμό αυτής της Maserati, μαύρο και ροζ είναι τα χρώματα της φανέλας της ομάδας. 

 

 

Ένας χρωματικός συνδυασμός που είναι σήμα κατατεθέν για την πόλη από την εποχή του Miami Vice, του Vice City και του Scarface με τους ροζ λαμπτήρες νέον να διατρέχουν όλη την πόλη κάθε βράδυ. 

Στην εξωτερική εμφάνιση κυριαρχεί το μαύρο σε δύο διαφορετικές εκδοχές, η γυαλιστερή διαδέχεται τη μάτ ανάλογα με το σημείο και δημιουργεί τρισδιάστατες αντιθέσεις με το χαρακτηριστικό μοτίβο της τρίαινας. Οι ροζ λεπτομέρειες λεπτομέρειες περιορίζονται εξωτερικά στα σήματα και φυσικά στις δαγκάνες των φρένων της Brembo. 

 

 

Στο εσωτερικό συνεχίζονται οι αντιθέσεις στην υφή του μαύρου με το μαύρο δέρμα να εναλλάσσεται με τη μαύρη αλκαντάρα και τις ροζ ραφές να διατρέχουν όλο το σαλόνι της MC20. Στο επικεντρό του, πάνω στο κεντρικό τούνελ μετάδοσης βρίσκεται η ειδική πλακέτα που αναφέρει ότι η συγκεκριμένη Maserati φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον David Beckham.    

 26 SHARES