Πώς η ηλεκτροκίνηση σου δίνει ευκαιρίες για ταξίδια εύκολα και οικονομικά

Όσο πλησιάζει η «καρδιά» του χειμώνα, τόσο αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο και να εξαφανιστείς – έστω για ένα τριήμερο – μακριά από τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ειδικά αυτούς τους μεταβατικούς μήνες που διανύουμε – αμέσως μετά το καλοκαίρι και πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων – η ανάγκη μας να βρίσκουμε τρόπους να αλλάξει η καθημερινότητά μας, είναι αδιαμφισβήτητη, εάν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα ups and downs που επηρεάζουν τη διάθεσή μας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα mini trip, σε κάποιον από τους δεκάδες χειμερινούς προορισμούς που μας προσφέρει η χώρα μας;

Μπορεί συχνά ή ακόμη και τώρα να σκέφτεσαι πως αν και ένα ταξίδι είναι αρκετά αναζωογονητικό, συχνά η απόσταση, η κούραση, αλλά και η ερώτηση «πού θα φορτίσω το αυτοκίνητό μου;», βάζουν σε «δεύτερη μοίρα» την ανάγκη σου για λίγες μέρες εκτός πόλης.

Τι θα έλεγες, όμως, εάν μπορούσες να κάνεις μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το αυτοκίνητό σου, σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης που βρίσκεις μέσω της εφαρμογής incharge. Μήπως αυτή η ευκολία στη μετακίνησή σου, θα ήταν αρκετή για να αδράξεις κάθε ευκαιρία για απόδραση από εδώ και στο εξής;

Για εσένα λοιπόν που είσαι κάτοχος ενός ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου, οι νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης incharge της nrg είναι εδώ για να σου «λύσουν» τα χέρια, μιας και αποτελούν πλέον το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του αγαπημένου σου αυτοκινήτου. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις τον απόλυτο χειμερινό προορισμό της σεζόν και να γνωρίζεις πως το δίκτυο φόρτισης incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα. Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

n2

Γιατί να επιλέξεις την εφαρμογή incharge

Μπορεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, ωστόσο τα ερωτήματα που ταλανίζουν κάθε νέο ή εν δυνάμει κάτοχο ενός τέτοιου οχήματος, είναι αρκετά. Ευτυχώς είναι εύκολο να απαντηθούν, χάρη στο μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή incharge λοιπόν, είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις στα βασικά σου ερωτήματα, χωρίς καν να τα σκεφτείς, καθώς χάρη στις λειτουργίες της και της αντίστοιχης διαδικτυακής πλατφόρμας, μπορείς να:

  • Βρεις ένα σημείο φόρτισης που σε εξυπηρετεί
  • Επιλέξεις το είδος φόρτισης που επιθυμείς
  • Παρακολουθήσεις την πορεία της φόρτισης του οχήματός σου
  • Δεις το ιστορικό των φορτίσεών σου
  • Ολοκληρώσεις την πληρωμή σου
  • Εξυπηρετηθείς άμεσα όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας

Είναι ξεκάθαρο πως το επόμενο τριήμερό σου, θα είναι εντελώς απαλλαγμένο από περιττό στρες, ευτράπελα και χάσιμο χρόνου, μιας και οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε μισή ώρα. Συν τοις άλλοις, από εδώ και στο εξής δεν χρειάζεται κανένας περιορισμός του προορισμού που θέλεις να επιλέξεις, μιας και σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου Motor Oil, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ και καλύπτουν πλέον το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.

n3

Άνεση και οικονομία στη φόρτιση του αυτοκινήτου σου

Πέρα από το ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι eco friendly, έχει χαμηλό κόστος συντήρησης, αφού δεν έχει αλλαγές λαδιών, μπουζί και σκουριά καυσαερίων, ενώ είναι και πιο φθηνό στην κατανάλωση, παρέχει και επιπλέον δυνατότητες στους κατόχους, τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησή τους.

Είτε λοιπόν είσαι ιδιώτης, είτε επιχειρηματίας, είτε κάποιος που αναζητά ασφάλεια, άψογη εξυπηρέτηση, άνεση και οικονομία τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, η nrg είναι εδώ, με το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ, χάρη στο οποίο ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης, ενώ λόγω του ότι είναι εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, αποτελεί την κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Συγχρόνως, και οι υπηρεσίες incharge BUSINESS, επενδύουν έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση και προσφέρουν ένα σύνολο λύσεων στον Έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του, παντός καιρού. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

n4

Αυτή τη σεζόν, δεν χρειάζεται να βάζεις «φρένο» στις ανάγκες και τα «θέλω» σου, χάρη στην nrg, που έχει ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, τοποθετώντας προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και Εθνικών Οδών. Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι διαλέξεις μέρος και παρέα - όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η nrg!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved