H Dodge θέλει να προσλάβει κάποιον για να κάνει παντιλίκια

Η δουλειά των ονείρων μας έχει ετήσιες απολαβές 150.000 δολαρίων κι ένα Dodge Hellcat 700 ίππων σαν εξοπλισμό γραφείου. 

Αν η δουλειά σου νιώθεις ότι σε κρατάει αιχμάλωτο από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και θα ήθελες να κάνεις κάτι πολύ πιο δημιουργικό ή λιγότερο βαρετό, η Dodge μόλις άνοιξε μια θέση εργασίας με τίτλο Chief Donut Maker. Όχι, δεν είναι θέση μαγειρικής και δεν θα χρειαστεί να φτιάξει κάποιος τα αγαπημένα γλυκά της Αμερικής.

 

 

Donuts στην αμερικάνικη αυτοκινητιστική αργκό είναι τα παντιλίκια εξαιτίας των διπλών μαύρων στρογγυλών γραμμών που αφήνουν τα λάστιχα στο δρόμο και αυτό ακριβώς ζητάει η Dodge από τους υποψήφιους για τη θέση. Αυτός που θα καταφέρει να την πάρει θα έχει τον ικανοποιητικό μισθό των 150.000 δολαρίων τον χρόνο και φυσικά το κατάλληλο εργαλείο δουλειάς.

 

 

Ένα Dodge Hellcat με τον γνωστό V8 των 6,2 λίτρων κάτω από το καπό ο οποίος στέλνει 700 ίππους στους πίσω τροχούς, είναι το πινέλο με το οποίο θα αναλάβει να ζωγραφίσει την άσφαλτο όποιος κερδίσει την πολυπόθητη θέση εργασίας. Για τις ανάγκες προώθησης της εταιρικής ταυτότητας της Dodge, ο Chief Donut Maker θα ταξιδεύει σε όλη την Αμερική, από τη μία ακτή στην άλλη, προσφέροντας θέαμα στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της αμερικάνικης εταιρείας. 

 

 

Στις υπόλοιπες παροχές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα περιλαμβάνονται ειδικές επαγγελματικές κάρτες οι οποίες θα γράφουν κανονικά τον τίτλο Chief Donut Maker και μια πλήρη γκαρνταρόμπα με ρούχα της εταιρείας που θα μετατρέψουν τον επιτυχόντα σε σωστό ambassador του brand και των αξιών του.

Οι πρώτες συνεντεύξεις θα γίνουν στις 12 Ιανουαρίου του 2022 και μέχρι τότε οι φιλόδοξοι υποψήφιοι έχουν τον χρόνο να εξασκήσουν τα χέρια τους στο ευγενές σπορ του παντιλικού, πάντα σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Τι λέτε θα στείλετε το CV σας;

 

     



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved