Αυτές είναι οι νέες special εκδόσεις Triumph για το 2022

H βρετανική εταιρεία εμπνέεται από το ένδοξο παρελθόν της και παρουσιάζει 3 νέα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής.

Δεν έχουν τέλος οι ειδικές εκδόσεις για την Triumph και μετά την ολοκληρωμένη σειρά Gold Line των κλασικών μοντέλων της, τα οποία είναι βαμμένα στο χέρι όπως τον παλιό καλό καιρό, σειρά έχει ακόμα μία μίνι σειρά ειδικών εκδόσεων σε περιορισμένη παραγωγή, καθώς θα διατεθούν μόνο για το 2022. 

Τα τρία αυτά μοντέλα δεν ανήκουν στην ίδια οικογένεια, όπως τα modern classics της σειράς Gold Line, αλλά τα ενώνει η κοινή έμπνευση που δεν είναι άλλη από τη βαθιά βρετανική μοτισικλετιστική κουλτούρα των περασμένων δεκαετιών. Τα Street Twin EC1, Thruxton RS Ton Up και 221 Edition Rocket 3 R, βάζουν τα καλά τους και μας επανασυστήνονται ως πρεσβευτές της βρετανικότητας.

 

 

Το Street Twin EC1 αποτίει φόρο τιμής στους δρόμους του East End του Λονδίνου, εκεί που για πολλά χρόνια χτυπούσε η καρδιά κάθε υποκουλτούρας της πρωτεύουσας, φυσικά και των μηχανόβιων. Το όνομά της προέρχεται από τον ταχυδρομικό κωδικό της περιοχής και τα χρώματά της, ασημί και γκρι είναι ένας καμβάς για customizing. 

 

 

H Thruxton RS Ton Up είναι βγαλμένη απευθείας από τα Cafe Racer των 60s. Τότε που οι νεολαίοι της εποχής έστηναν αυτοσχέδιους αγώνες μεταξύ των καφετεριών σε αναζήτηση της αδρεναλίνης. Για την ειδική αυτή έκδοση, η Thruxton είναι βαμμένη σε μια απόχρωση που λέγεται Aegean Blue ενώ οι λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες με τον αριθμό 100, είναι μια υπενθύμιση των αγωνιστικών επιτυχιών της Triumph και ειδικά της στιγμής που έσπασε το φράγμα των 100 μιλίων την ώρα μέσης ωριαίας ταχύτητας (160 χαω) στο Isle of Man TT.

 

 

H 221 Edition Rocket είναι αυτή που κοιτάει μπροστά. Δεν τιμά το παρελθόν με κάποιον τρόπο, αλλά είναι από μόνη της μια ιστορική μοτοσικλέτα που θα απασχολήσει στο μέλλον τον ιστορικό. Το όνομά της προέρχεται από τα 221 Nm ροπής, η μεγαλύτερη τιμή που έχει καταγραφεί σε μοτοσικλέτα παραγωγής. Μια κτηνώδης ροπή που οφείλεται στα 2500 κυβικά του ανάποδα τοποθετημένου τρικύλινδρου κινητήρα και αξίζει να τιμηθεί με μια ειδική έκδοση.    

 

 

Όπως και οι μοτοσικλέτες της σειράς Gold Line, και αυτές οι 3 δεν θα παραχθούν σε αριθμημένα κομμάτια, αλλά θα είναι διαθέσιμες μόνο για το έτος 2022. Η τιμή τους σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα αναμένεται να είναι κατά περίπου 10% αυξημένη και δεν έχουν κάποια μηχανολογική διαφορά, παρά μόνο εμφανισιακές. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved