Αυτή η BMW είναι βγαλμένη από το Gotham City

Θα μπορούσε να βρίσκεται άνετα στο γκαράζ του Batman.

Πλέον τα custom εργαστήρια μπορούν να κάνουν θαύματα όσο αφορά τις μεταμορφώσεις μηχανών αλλά και αυτοκινήτων. Οι μετατροπές είναι κάτι που γίνεται ευρέως πλέον σε όλο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας.

Αυτοί εδώ οι τρελοί Ρώσοι μηχανικοί όμως έκαναν θαύματα πραγματικά με αυτή την BMW. Κατάφεραν και την έκαναν σαν τανκς κυριολεκτικά.

 

 

Το Zillers Garage από τη Ρωσία κατάφερε να φτιάξει ένα πραγματικά σοβαρό και στιβαρό όχημα και μάλιστα πάνω σε ένα πολύ κλασικό μοντέλο της BMW που δύσκολα σήκωνε ανανέωση.

 

 
 

Δεν είναι όμως περίεργο που αυτό το ατσάλινο τέρας κοστίζει και 20.000 δολάρια. Οι τύποι στη Ρωσία του έδωσαν και κατάλαβε, όχι απλά έκαναν μετατροπή αλλά κατάφεραν να φτιάξουν μία πολύ πιο ωραία και δυνατή μηχανή από την ίδια την BMW.

 

 
 

Το σώμα της είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και carbon. Όλα της τα φανάρια είναι τεχνολογίας LED και οι αναρτήσει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Με λίγα λόγια τη μηχανή αυτή πολύ εύκολα θα τη βρίσκαμε στη συλλογή κάποιου σούπερ ήρωα. Πραγματικά οι Zillers έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Δες εδώ πως μοιάζει αυτή η αριστουργηματική μηχανή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved