Η Indian Jack Daniels Challenger Dark Horse είναι ότι πιο αμερικάνικο θα δεις σήμερα

Μια ιστορική εταιρεία μοτοσικλετών κι ένα ιστορικό ουίσκι συνεργάστηκαν για ένα δίτροχο αφιέρωμα σε όσα αγαπάμε στην Αμερική.

Η εποχή που ήθελε την Indian ως απλά μια εναλλακτική στις Harley Davidson έχει περάσει προ πολλού και πλέον έχει χτίσει τη δική της ταυτότητα πάνω στην κληρονομιά των παλιών Chief και Scout προσφέροντας όλη την πεμπτουσία που θα περίμενε κανείς από μια γνήσια αμερικάνικη μοτοσικλέτα. 

Η Challenger Dark Horse είναι το bagger μοντέλο της Indian που φτιάχτηκε για να καταπίνει άπειρα χιλιόμετρα στα highways από τη μία ακτή των ΗΠΑ μέχρι την άλλη και για το 2022 έρχεται σε μια πολύ special έκδοση που δεν περιορίζεται μόνο στα χρώματα. Η συνεργασία μεταξύ της Indian και του Jack Daniels μετράει αισίως 6 χρόνια και αυτή τη φορά η Klock Werks Kustom Cycles διάλεξε το μεγάλο bagger για να τιμήσει τη συνεργασία αυτή.

 

 

Μπορεί η Jack Daniels Challenger Dark Horse να είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας χρωματικός συνδυασμός, αλλά αυτή είναι η αρχή αυτής της συλλεκτικής μηχανής. Το βασικό χρώμα λέγεται “Rye Metallic” και τιμά το 70% που φτάνει η σίκαλη στη βύνη που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για το αυθεντικό Jack Daniels. Το χρυσό και το πράσινο μπαίνουν παρενθετικά για να δημιουργηθεί ένας χρωματικός συνδυασμός που «κόβει» αρκετά από τον όγκο της μεγάλης τουριστικής μοτοσικλέτας. 

 

 

Τα μεγάλα ποδοστήρια είναι εντελώς καινούργια και έχουν φτιαχτεί με μηχανουργική κατεργασία ειδικά για αυτή την έκδοση κι έχουν χαραγμένα το σχήμα της σίκαλης πάνω τους. Special είναι και το κάλυμμα του συστήματος εισαγωγής του V2 των 1800 κυβικών και των 122 ίππων με μια μεταλλική πλάκα που θυμίζει τις ετικέτες των καλών εκδόσεων του Jack Daniels. Εκεί αναφέρεται και ο σειριακός αριθμός της εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης των 107 μοτοσικλετών που θα φτιαχτούν. Η χρυσή κλωστή με την οποία είναι ραμμένο το logo του Jack Daniels στη σέλα, ολοκληρώνει τις στυλιστικές παρεμβάσεις.

 

 

Ο εξοπλισμός του είναι πιο πλήρης από κάθε άλλη έκδοση του Challenger και περιλαμβάνει cornering ABS και φώτα, ζελατίνα fairing που ανεβοκατεβαίνει ηλεκτρονικά, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, Apple CarPlay και ένα ηχοσύστημα Powerband με 50% μεγαλύτερη ισχύ από τις υπόλοιπες απλές Indian. Γιατί το Jack Daniels πρέπει και να ακούγεται δυνατά. 

    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved