Πώς να αποζημιωθείς για το πλημμυρισμένο σου αυτοκίνητο

Κι όμως είναι εφικτό αν το κάνεις σωστά.

Πολλά γίνονται στη σημερινή Ελλάδα, καταστροφές, πυρκαγιές, πλημμύρες, πλέον ο Έλληνας πρέπει να τα περιμένει όλα. Έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το οτιδήποτε και να έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά αλλά και υλικά έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε καταστροφή.

Το να χάσουμε το αυτοκίνητο μας σε κάποια ζοφερή πλημμύρα δεν είναι πλέον κάτι το ασυνήθιστο,. Κάθε μέρα γίνονται τόσα και τόσα στο δρόμο αλλά και στη χώρα μας.

 

 

Τι πρέπει να κάνει όμως κάποιος σε περίπτωση που πάθει ζημιά το αυτοκίνητο του από πλημμύρα; Αυτό είναι κάτι που πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει καθόλου. Τότε τι κάνουμε; Αν το αυτοκίνητο σου χαθεί μέσα στο νερό; Μπορεί να ακούγεται ακραίο αλλά πλέον με την καταστροφή του περιβάλλοντος όλα πρέπει να τα περιμένουμε.

 

 
 

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ενέργειες που πρέπει να κάνει κάποιος αν το αυτοκίνητο του πέσει θύμα πλημύρας. Είναι μερικές ενέργειες που τον καλύπτουν σε πολλά επίπεδα. Τα στάδια που πρέπει να λάβει υπόψιν του είναι αρκετά αλλά τα βασικά που πρέπει να κάνει είναι λίγα. 

 

 
 

Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο ασφαλιζόμενος σε αυτή την περίπτωση είναι να σιγουρευτεί ότι στο ασφαλιστικό του συμβόλαιο ισχύει η κάλυψη για Φυσικά φαινόμενα. Στη συνέχεια, ο παθών θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική του εταιρεία και να αναγγείλει τη ζημιά.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved