Τα πιο cool αυτοκίνητα εκεί έξω ίσως να μην τα έχεις ακούσει ποτέ

Μερικά από τα πιο underground διαμάντια του δρόμου.

Στον κόσμο των γρήγορων αυτοκινήτων, οι περισσότεροι άνθρωποι θα γνωρίζουν για τα μεγάλα «κακά παιδιά» όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Porsche. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι λαμπερό και εκλεπτυσμένο που θα κάνει τους ανθρώπους να στρίβουν το λαιμό τους με περιέργεια, τότε αυτά τα πέντε λιγότερο γνωστά αυτοκίνητα είναι ένα μείγμα κατασκευών, αυτοκινήτων tuner και μοντέλων OEM μεγάλου προϋπολογισμού που ποτέ δεν χτύπησαν πραγματικά την ποπ κουλτούρα, από την άλλη όμως παραμένουν σπάνια και απίστευτα ξεχωριστά.

 

 

Για παράδειγμα θα πάρουμε μερικές μάρκες αυτοκινήτων που δεν τις ξέρει πολύς κόσμος.

Η Fisker ας πούμε είναι μια μάρκα που βρίσκεται στην περιφέρεια του mainstream χρόνια τώρα, λανσάροντας μαζί με την Tesla πριν από περίπου μια δεκαετία το δικό της οικολογικό αποτύπωμα και πιο πρόσφατα, ένα μοντέρνο ηλεκτρικό SUV.

Ωστόσο, η Fisker είναι εδώ και πολύ καιρό, ξεκινώντας με αυτό το εκπληκτικό κόουτς χαμηλού όγκου το 2007. Αυτά τα αρχικά μοντέλα δημιουργήθηκαν υπό την πτέρυγα του διάσημου σχεδιαστή αυτοκινήτων και ιδρυτή της εταιρείας Henrik Fisker, της ιδιοφυΐας πίσω από το Vantage της Aston Martin και DB9, καθώς και το Tesla Model S.

 

 
 

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η εταιρία Alpina η οποία κατήργησε το τυπικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και την αντικατέστησε με μια πιο ροπή έκδοση του ίδιου V8 κινητήρα 4,4 λίτρων καθώς και ένα αυτόματο κιβώτιο.

 

 
 

Το πλαίσιο επίσης επανατοποθετήθηκε για να είναι πιο άνετο και πολυτελές, και όλα αυτά συμπλήρωσαν ένα πακέτο που αφορούσε περισσότερο την πορεία στο δρόμο παρά την ευλυγισία σε ορεινό δρόμο – είναι ακριβώς αυτό που έδειχνε η εμφάνισή του και οι πελάτες του ήθελαν.

Δες εδώ για να καταλάβεις για ποια άγνωστα μοντέλα μιλάμε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved