Το νέο pickup της Canoo είναι αυτό που θα ήθελε να έχει φτιάξει ο Elon Musk

Σίγουρα πολύ καλύτερο από το αποτυχημένο Cybertruck της Tesla.

Πολύ θα το ήθελε ο Elon Musk να φτιάξει ένα αυτοκίνητο σαν αυτό αλλά τελικά του έτυχε ο κλήρος να κατασκευάσει μία αποτυχία, δηλαδή το Cybertruck. Το Canoo όμως είναι το ακριβώς αντίθετο, εδώ υπάρχει μόνο επιτυχία.

Η Canoo παρουσίασε το νέο φουτουριστικό της Pickup κατά του διάρκεια του εικονικού event Motor Press Guild. Τα πήγε πολύ καλά. Είναι ένα όχημα που έχει όλες τις προδιαγραφές που θα έπρεπε να έχει ένα φορτηγάκι του μέλλοντος.

Αυτά βλέπει τώρα ο Elon Musk και στεναχωριέται μιας και η δική του ανάλογη πρόταση δηλαδή το Cybertruck ήταν μία ολοκληρωτική αποτυχία. 

 

 

Ο CEO της Canoo δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι “Αυτό δεν μοιάζει με κανένα φορτηγό που έχετε δει. “Έχει το μέγεθος ενός Ford Ranger, μπορεί να δεχτεί το ωφέλιμο φορτίο ενός πλήρους pickup και (έχει) την ακτίνα στροφής ενός Prius.“

 

 
 

Το νέο μοντέλο της Canoo είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό pickup που από την οπτική της σχεδίασης έχει αρκετές ομοιότητες με το βαν της εταιρίας όπως και το Volkswagen Type 2 Pickup. Η σχεδίαση του είναι κάτι παραπάνω από φουτουριστική.

 

 
 

Η Canoo έχει κυκλοφορήσει τρία μοντέλα μέχρι τώρα στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια αρχιτεκτονική πλατφόρμα και αλλάζει κυρίως η καμπίνα τους. Αυτό το φορτηγό είναι ότι πρέπει για τις βόλτες σαν στην εξοχή.

Η πλατφόρμα του Canoo είναι σαν ένα λεπτό, επίπεδο skateboard που φιλοξενεί τα κρίσιμα στοιχεία του κινητήρα EV.

Η εταιρεία αναφέρει ότι αυτός ο τύπος σχεδιασμού δίνει στο φορτηγό της παρόμοιο μέγεθος επίπεδου με τα παραδοσιακά pickup που είναι κορυφαία σε πωλήσεις.

Δες εδώ πως μοιάζει το Canoo:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved