Όλα όσα πρέπει να έχει το αυτοκίνητό σου για να θεωρείται ασφαλές

Σίγουρα η εμφάνιση και οι επιδόσεις είναι πολύ ψηλά στη λίστα που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο ενός άντρα, δεν γίνεται όμως να υποτιμά τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Η επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου είναι από τις πιο σοβαρές αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας άντρας, μάλλον η δεύτερη πιο σοβαρή από οικονομικής άποψης μετά την αγορά σπιτιού. Είτε αυτό αφορά το πρώτο του αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να είναι ένα μεταχειρισμένο από κάποια μάντρα, μέχρι το αυτοκίνητο των ονείρων του όταν επιτέλους το αντέχει η τσέπη του, η απόφαση παραμένει το ίδιο σοβαρή.

 

 

Το μοναδικό πράγμα που αλλάζει στην πορεία της ζωής ενός άντρα είναι οι προτεραιότητές του. Το αυτοκίνητο δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς και καθώς ωριμάζει ο ίδιος, ωριμάζουν και οι επιλογές του. Εκεί που οι επιδόσεις και η εμφάνιση ήταν στην κορυφή της λίστας των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει το επόμενο αυτοκίνητο, νέες αρετές αναδύονται στο προσκήνιο.

 

 

Φυσικά μιλάμε για όλα αυτά που χαρακτηρίζουν ασφαλές ένα σύγχρονο αυτοκίνητο και είναι ίσως η πρώτη φορά που τα σκέφτεται ένας άντρας, εκεί λίγο πριν πάρει την απόφαση να πει το μεγάλο ναι και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Είναι εκεί που έχει πήξει επιτέλους το μυαλό και έχει ό,τι εφηβικό κουσούρι είχε απομείνει στην ψυχοσύνθεσή του και είναι έτοιμος να διαλέξει το επόμενο αυτοκίνητο με πιο ορθολογικά κριτήρια. 

 

 

Τα περισσότερα από τα συστήματα που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες πιο πάνω είναι κοινός τόπος σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού και είναι τουλάχιστον στην C segment κατηγορία. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο που κοιτάς τα έχει στον επιπλέον εξοπλισμό θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να τα προσθέσεις ή να ανέβεις κατηγορία και να τα βρεις στον βασικό εξοπλισμό. Επίσης η λίστα μπορεί να είναι δείκτης για το αν πρέπει να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο. Αν τα περισσότερα από αυτά τα συστήματα λείπουν από το τρέχον αμάξι σου, ίσως είναι η ώρα για αλλαγή, τι λες;  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved