Όταν βλέπεις τι νέα σου Ferrari SF90 Stradale να πέφτει μπροστά στα μάτια σου, απαιτείς να έρθει καινούργια την ίδια μέρα.

Πόσες φορές έχεις αναθεματίσει με κάποιον ντελιβερά που οι πίτσες ή τα σουβλάκια που σου έφερε ήρθαν άνω κάτω, με αποτέλεσμα αντί για ένα απλό γεύμα να φας μια «στραπατσάδα» από γύρο; Σίγουρα πολλές φορές. Φαντάσου λοιπόν αυτό το σκηνικό να σου συνέβαινε με το αυτοκίνητο που μόλις είχες παραγγείλει, πόσοι μάλλον όταν αυτό το αυτοκίνητο ήταν μια πολυτελής Ferrari.

Αν νομίζεις ότι όλα αυτά τα βγάζουμε από τη φαντασία μας ή πως είναι σενάριο από ταινία, μάλλον δεν έχεις δει ακόμα το βίντεο της αρχής. Και για να έχεις ιδέα για τι Ferrari μιλάμε, δες στο παρακάτω άλμπουμ την SF90 Stradale:

 

 

 

Όπως βλέπεις δεν είναι φανταστικό σενάριο, αλλά αυτό το συναίσθημα που ένιωσε ο τύπος που τη μετέφερε (αλλά και εκείνος που την παράγγειλε) είναι πραγματικά «να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Πού να ήξερε ότι η καταπακτή του φορτηγού του θα κατέρρεε τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα η νέα Ferrari SF90 Stradale, αξίας άνω του 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων (ο κύριος που την παράγγειλε είχε προσθέσει και διάφορα ακόμα εξαρτήματα) την οποία έπρεπε να παραδώσει, γκρεμοτσακίστηκε. Καλύτερα να είχε την κατάλληξη των οχημάτων στη Ρωσία που έρχονται από φυσιολογικά αίτια (λέμε τώρα).  

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved