H Ferrari δεν είναι σκούτερ για να χωράει παντού

Είναι αυτό που λέμε «κοίτα τι τύπος οδηγεί Ferrari» δίχως καμία υπερβολή.

Στην Ελλάδα του φθόνου και της ζήλειας όπου ελάχιστος κόσμος βλέπει με καλό μάτι τον καλύτερο διπλανό του δεν μας κάνουν εντύπωση ποτέ λόγια που να μειώνουν κάποιον πιο επιτυχημένο ή πλούσιο. Πόσες φορές έχει περάσει ένα ακριβό αυτοκίνητο από δίπλα σου στο δρόμο, εσύ κοιταξες μέσα και αναθεμάτισες με αυτόν που το οδηγεί, σκεπτόμενος «κοίτα εδώ μπακαλιάρος που οδηγεί αυτή την κούρσα». Εδώ που τα λέμε βέβαια όποιος και αν ήταν μέσα, το ίδιο θα αναφωνούσες. Καλή ώρα όπως όταν βλέπεις μία ωραία γυναίκα να συνοδεύεται από κάποιον. Πάντα θα κράξεις τον τύπο από δίπλα, χωρίς να σε νοιάζει αν είναι πιο κουλ από σένα. Το σχόλιο θα το κάνεις όπως και να ‘χει.

 

 

Ναι, το γνωρίζουμε, είναι τέρμα κομπλεξικός ο πρόλογος που ετοιμάσαμε και είναι  απίστευτα λάθος ως νοοτροπία και δυστυχώς δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να το αλλάξουμε ποτέ σε αυτή τη χώρα, παρόλα αυτά ο λόγος που τον γράψαμε είναι άλλος. Τι θα έλεγες όμως άμα μπροστά σου συνέβαινε η περίπτωση του βίντεο της αρχής;

 

 

Δεν σε γελάν τα μάτια σου, είναι όντως μια Ferrari -μια Ferrari Roma για την ακρίβεια- που ο οδηγός θεώρησε πως χωράει παντού με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στα πιο στενά σοκάκια της Ιταλίας. Βέβεια άλλο να την πηγαίνεις σε μικρά δρομάκια όπως στο κέντρο της Αθήνας που αν έχεις SUV χρειάζεσαι γερανό για να μετακινήσεις τα εκατέρωθεν παρκαρισμένα αμάξια προκειμένου να χωρέσεις, αλλά για ένα μέρος που ακόμα και με τα πόδια να είσαι παθαίνεις κλειστοφοβία.

Δεν ξέρουμε αν ο πανέξυπνος αυτός οδηγός είναι Έλληνας (θα μπορούσε με τέτοια νοοτροπία) ωστόσο κοτζάμ Ferrari οδηγεί, δεν χάνει τίποτα να βάλει τα Google Maps για να τον βγάλουν στο σωστό δρόμο.

Ferrari Roma Stuck


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved